Teknik
Perfekt integrerat batteri
Opel Vivaro-e är utrustad med ett batteri på 75 kWh för upp till 330 km räckvidd. Opels banbrytande drivlineteknik och innovativa plattform ser till att Vivaro-e har en stabil tyngdpunkt och maximalt utrymme i kupén tack vare det låga och platta batteriet. 
Läs mer om räckvidd
Ljudlös
Dra uppmärksamhet till ditt företag av rätt anledning. Opel Vivaro-e är tystgående både invändigt och utvändigt och minskar på så sätt stressen för förare med långa arbetsdagar. Den helelektriska drivlinan passar för såväl stads- som landsvägskörning eftersom “noll-utsläpp” gäller både ljud och avgaser. 
Regenerativ bromsning
Ingen del av arbetsdagen blir bortslösad med Vivaro-e. Så snart du tar foten från gaspedalen under körning återvinner den regenerativa bromsningen kinetisk energi under bromsning och omvandlar denna energi till ännu längre räckvidd. I inställningen B-Mode kan de flesta korta körningar göras utan att traditionell bromsning används. Det minskar slitaget och därmed underhållskostnaden. 
Snabb och enkel laddning
Batterimodulen 75 kWh/27 med hög energitäthet kan laddas från urladdat till 80 % av optimal räckvidd på bara 45 minuter vid en offentlig laddstation som ger 100 kW. Ombordladdaren på 11 kW är perfekt för att förbereda din Vivaro-e över natten för hela nästa arbetsdag. 
Läs mer om laddning
Övervakning av fordonsdata
Avancerade sensorer och övervakning av fordonsdata i Vivaro-e ger dig en detaljerad överblick och projicering av körförhållanden, räckvidd och energi. 
Låga driftskostnader
Allt eftersom utsläppsfria zoner i tätbebyggda områden blir vanligare blir betydelsen av eldrivna transportbilar allt större för kostnadseffektiva verksamheter. Vivaro-e erbjuder utsläppsfri körning och konkurrenskraftiga driftskostnader vid inköp.