Hoppa till innehåll
Reparationer

"Utstrålning är viktigt även för min bil"

Reparationer

Proffsiga reparationer till bra priser

 

Minst lika viktigt som det är att din Opel får rätt service med rätt kompetens, är det att bilens yttre sköts om. I ett växlande klimat med varma sommardagar, kalla vinternätter och mycket nederbörd utsätts din bils yttre delar som kaross, lyktor och underrede för påfrestningar. Med tiden är det till exempel vanligt att föroreningar och tvättar påverkar lystern i lacken på din bil. Likaså är stenskott vanligt och en repig ruta kan medföra reflexer som påverkar både din och andras trafiksäkerhet.

 

Om du skulle råka ut för en lackskada bör detta åtgärdas omgående för att minska risken för rost och för att säkerställa bilens andrahandsvärde. Även insidan bör såklart vårdas, har det skett en olycka som medfört trasig eller fläckig klädsel kan vi assistera dig med både tvätt och byte av trasiga detaljer. Och skulle du ha en försämrad ljusbild från dina strålkastare kan vi hjälpa dig med en slipning av dessa.

 

Tveka inte att vända dig till närmaste auktoriserade Opelåterförsäljare eller verkstad, så hjälper vi dig med en lösning. Vi har rätt kompetens och expertis för att ta hand om din Opel.

Glasreparationer

Det krävs inte mycket för att förstöra en vindruta – ett enda gruskorn kan ibland orsaka stor skada. Men nuförtiden behöver ett stenskott inte längre innebära att vindrutan måste bytas ut – tack vare utvecklingen med modernt laminerat glas. Ofta kan vindrutan repareras till en bråkdel av priset för att byta ut hela.

 

Beroende på typen av skada och hur gammal den är kan en effektiv reparation ofta utföras utan att vindrutan måste bytas ut. Låt en glasexpert från en auktoriserad Opelverkstad reparera din vindruta till bra pris.

 
Läs mer om att byta vindruta

Plåt och lack

– Från mindre repor till stora försäkringsskador

Håll din Opel i nyskick med hjälp av experter: den auktoriserade Opelverkstaden har de specialverktyg och det kunnande som krävs för att säkerställa att din bil återställs till det skick den hade före olyckan. De använder den senaste reparationstekniken och originaldelar från Opel, Mopar.

Endast med Opel Originaldelar som monteras av våra välutbildade tekniker kan du säkerställa att bilens garantivillkor uppfylls korrekt. Du får sinnesro och en kvalitetsreparation. 

Kontakta din återförsäljare för mer information