Hoppa till innehåll
Tio tillsammans

"Jag nöjer mig bara med det bästa"

Tio Tillsammans

– Vår Opelverkstad är alltid här för dig

Vi på Opel vill att du ska ha ett så smidigt bilägande som möjligt från dagen du hämtar din bil tills det är dags för service, underhåll och till slut nästa bil. Vårt mål är att alltid erbjuda bästa möjliga service för dig och din Opel, oavsett vilket ärende det gäller. Därför har vi startat Tio Tillsammans med målsättningen att alltid leverera service av högsta kvalitet och för att få högsta betyg när du betygsätter ditt nästa verkstadsbesök hos oss.

 

När vi utvärderar oss själva enligt vår tiogradiga skala krävs ett betyg på minst 9 av 10 för att ditt besök hos oss ska ses som lyckat, men vi vill nå högre än så. Vi vill alltid ha toppklass – eftersom vi nöjer oss bara med det bästa. Att du som kund är nöjd med vår service är viktigast för oss.

Nästa gång du besöker din Opelverkstad för service, underhåll, däckbyte eller för något annat ärende kommer du få möjligheten att utvärdera oss och vår service. Vi ser gärna att du ger oss chansen att bevisa att vi verkligen är värda 10 av 10. Vi tar gärna emot din feedback så att vi tillsammans kan utveckla vår service för ditt bilägande. Så att vi alltid kan fortsätta att finnas tillgängliga för dig och din Opel.


Tio Tillsammans – vår Opelverkstad är alltid här för dig.