Hoppa till innehåll
Översikt

 

Nya Opel Vivaro Electric

Från 497.900 kr
Nya Opel Vivaro Electric
Från 497.900 kr

Nya Vivaro Electric har allt som utmärker Opels nya elektriska transportbilar. Upptäck en modell som möter företags krav på hög professionell standard och som erbjuder hållbarhet samt mångsidighet för optimerade arbetsprocesser.

 

Nya Vivaro Electric är idealisk både i staden och utanför, med sin kompromisslösa karaktär och utsläppsfria körning. Modellen finns tillgänglig i två fordonslängder och med en räckvidd på upp till 350 km.


350 km(1)
Räckvidd(1), blandad WLTP
6,6 m3
Max lastvolym(1)
860 kg
Max lastvikt(2)
(1)  Beroende på utrustning och tillval.
(2) Max lastvikt.

Pålitlig och redo för alla jobb

Nya Vivaro Electric är perfekt för företag med sin rymliga samt mångsidiga interiör, stora lastkapacitet och pålitliga batteri som erbjuder en klassledande räckvidd.

E-mobilitet
Batteri, laddning & räckvidd
Är det dags att elektrifiera din verksamhet? Upptäck alla fördelar med att köra elektriskt från Opel. Nya Vivaro Electric är effektiv, hållbar och framåtblickande – perfekt för de allra flesta företag.
Mångsidighet
En skåpbil som arbetar för dig
Anpassa din skåpbil efter dina professionella behov. Nya Vivaro Electric finns i en mängd karosslängder och stilar, med funktioner som gör att du kan ordna varje kundleverans. Helt utsläppsfritt och nästan ljudlöst.
Last
En skåpbil som bär allt

Lastvikt och dimensioner är viktiga, men funktioner som dubbla skjutdörrar1 och två 12 V-kontakter gör skillnad. Precis därför är nya Vivaro Electric en idealisk partner för alla jobb, oavsett om du kör i trånga innerstäder eller ute på landet.

 

1 Tillval.

Uppkoppling
Alltid på rätt väg

Nya Vivaro Electric maximerar din effektivitet under varje resa. Upplev navigationssystemet1 och OpelConnect-tjänsterna, som håller dig och ditt företag på rätt spår. 

 

1 Tillval.

Mobilt kontor
Arbeta var du än är
Du behöver aldrig mer balansera en bärbar datorn på ditt knä, med ratten i vägen. Förvandla enkelt nya Vivaro Electric till ett riktigt kontor på hjul, och flytta ditt företag mot framtiden. 
Säkerhet & förarassistans
Säkerheten först
Kollegor, transportbil och last förtjänar skydd. Nya Vivaro Electric levereras med avancerade funktioner som hjälper till att förebygga olyckor, samt gör din körning enklare. Det säkerställer att ditt företag inte bara kör bättre utan också säkrare.
Opel+ Tillbehör
För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med Opel+ originaltillbehör för att få ut så mycket som möjligt av din nya Vivaro Electric. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

Upptäck mer

Laddboxar

Få alla detaljer du behöver om laddboxar och laddning hemma bland våra e-mobilitetssidor.

Laddning & räckvidd

Vi har mer information om laddning och räckvidd på våra e-mobilitetssidor.

Tillbehör

Vivaro Electric kommer med en laddkabel som standard. Upptäck fler tillbehör till din elektriska transportbil.

1 Energiförbrukning Vivaro Electric (kombinerad) 23,7–26,2 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd (kombinerad) 316–352 km (beroende på utrustning).