Hoppa till innehåll
Originaltillbehör

Upptäck Opels originaltillbehör

Kvalitetsprodukter för alla dina äventyr
Med Opels originaltillbehör, Mopar, får du ut ännu mer av dina utflykter och resor oavsett årstid. Alla våra produkter är skapade med högsta Opelkvalitet och säkerhet, vilket både ger dig trygghet och prestanda. 

Oavsett om du har en större SUV eller en mindre bil, kör med eldrift eller förbränningsmotor, har Opel originaltillbehör som passar för just din bil. Från smarta produkter som underlättar last utanpå bilen, såsom takboxar, lastbågar och cykelhållare, till tillbehör för din interiör, exempelvis solskydd eller hållare för din smartphone. Utbudet av originaltillbehör är brett hos Opel.

 
Originaltillbehör för din elbil

Nu kan du göra dina elektriska äventyr både smidigare och roligare. Opels elbilar kan utrustas med alla möjliga originaltillbehör, precis som modellerna med förbränningsmotor.

Välj Opels lastbågar när du behöver placera last på taket. För smidigare laddning är Opels laddkabel ett smart val. Lägg även till tillhörande väska för laddkabeln som skyddar den under resan och som du smidigt kan placera i bagageutrymmet.

Priser och produktinformation

Om du vill vet mer om priserna på våra produkter, beställa eller få mer information om vad som passar specifikt för din bil vänder du dig till din närmaste Opelåterförsäljare.

Opel tillbehörskatalog

Upptäck våra originaltillbehör till din Opel för att öka säkerheten, komforten och körglädjen. 
Besök Opels tillbehörskatalog

Opel Lifestyle Shop

Kollektioner - Kläder - Accessoarer. Välkommen till Opel Lifestyle. 
Besök Opel Lifestyle Shop