Hoppa till innehåll
Originaltillbehör

 

Opel Originaltillbehör

Upptäck Opels originaltillbehör

Kvalitetsprodukter för alla dina äventyr
Med Opels originaltillbehör, Mopar, får du ut ännu mer av dina utflykter och resor oavsett årstid. Alla våra produkter är skapade med högsta Opelkvalitet och säkerhet, vilket både ger dig trygghet och prestanda. 

Oavsett om du har en större SUV eller en mindre bil, kör med eldrift eller förbränningsmotor, har Opel originaltillbehör som passar för just din bil. Från smarta produkter som underlättar last utanpå bilen, såsom takboxar, lastbågar och cykelhållare, till tillbehör för din interiör, exempelvis solskydd eller hållare för din smartphone. Utbudet av originaltillbehör är brett hos Opel.
JUST NU
30 % rabatt på tillbehör

 

 

 
Ta chansen och fynda de bästa tillbehören för din Opel. Just nu får du 30 % rabatt när du väljer ett av tillbehörspaketen Light och Plus. Då får du bland annat bagagerumsmatta och lasträcken, samt dragkrok om du väljer Plus-paketet.
 

Passa på att utrusta din bil så att du både skyddar ditt bagageutrymme från slitage och har möjlighet att köra med släp vid behov. 

 

Besök din närmaste återförsäljare och ta del av rabatten fram till och med den sista juni.


LIGHT
 
  • Bagagerumsmatta
  • Lasträcken
  • Första hjälpen-kit

 

 

PLUS
 
  • Bagagerumsmatta
  • Lasträcken
  • Första hjälpen-kit
  • Avtagbar dragkrok

 Originaltillbehör för din elbil
 
Nu kan du göra dina elektriska äventyr både smidigare och roligare. Opels elbilar kan utrustas med alla möjliga originaltillbehör, precis som modellerna med förbränningsmotor.

Välj Opels lastbågar när du behöver placera last på taket. För smidigare laddning är Opels laddkabel ett smart val. Lägg även till tillhörande väska för laddkabeln som skyddar den under resan och som du smidigt kan placera i bagageutrymmet.

Bläddra bland alla originaltillbehör

 

Opel lanserade nyligen lanserade sin nya tillbehörsida som samlar alla prylar och produkter tillgängliga för din Opel på ett och samma ställe.  Få en smidig överblick av allt som passar för just din Opel, oavsett vilket behov du har och om du har en elbil, plug-in hybrid eller modell med förbränningsmotor.

Priser och produktinformation

 

Om du vill vet mer om priserna på våra produkter, beställa eller få mer information om vad som passar specifikt för din bil vänder du dig till din närmaste Opelåterförsäljare.

Opel tillbehörskatalog

Upptäck våra originaltillbehör till din Opel för att öka säkerheten, komforten och körglädjen. 
Besök Opels tillbehörskatalog

Opel Lifestyle Shop

Kollektioner - Kläder - Accessoarer. Välkommen till Opel Lifestyle. 
Besök Opel Lifestyle Shop
Tillbehörspaket avser modellerna Grandland, Astra och Mokka. Rabatten gäller avdrag på pris hos återförsäljare på hela paketen och inte individuella produkter, gäller ej montering. Erbjudandet gäller till 30/6-2024. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel.