Hoppa till innehåll
Översikt

 

Nya Opel Combo

Från 259.900 kr
Nya Opel Combo
Från 259.900 kr

Robust, praktisk och mångsidig. Nya Combo transporterar både människor och last med lätthet och är din perfekta affärspartner.


3,4 m
Max lastlängd(1)
4,4 m3

Max lastvolym(1)

 

800 kg
Max lastvikt(2)
(1)  Beroende på utrustning och tillval.
(2)  Beroende på utförande.

Innovativt mångsidig

Nya Combo präglas av en smart design: den är kompakt men ändå rymlig, samt full av innovativa lösningar. Upplev en arbetsdag som blir mer bekväm och som präglas av effektivitet.

Framtiden är elektrisk

Upptäck nya Combo Electric. Prestanda utan kompromisser. Är du redo för förändring?

Exteriör & interiör
Karaktär & komfort
På utsidan råder det inga tvivel om att nya Combo är en transportbil från Opel. Invändigt präglas nya Combo av maximal komfort och ergonomi, samt ett generöst utrymme. Utforska en innovativ multitasker med hög modularitet och smarta funktioner som alltid kommer hjälpa dig i ditt vardagliga arbete. 
Mångsidighet
Ditt multifunktionella verktyg
Anpassa din nya Combo: tack vare en lång rad olika längder och flera smarta lösningar är det enkelt att öka flexibiliteten i interiören. Nya Combo är det perfekta tyska verktyget för ditt dagliga arbete – mer flexibilitet, fler lysande resultat.
Last
Passar all typ av last

Din pålitliga partner, oavsett vilken uppgift du har framför dig. Nya Opel Combo levererar klassledande lastdimensioner som förstärks av smarta funktioner som Flex Cargo genomlastningslucka. Med en imponerande lastlängd på upp till 3 440 mm2 / 3 090 mm2 är nya Combo kompakt på utsidan, men rymlig inuti.1,2

 

1 Mått kan variera beroende på version. 

2 Maximal lastlängd på 3 090 mm i Combo L1, 3 440 mm i Combo L2 med öppen genomlastningslucka och passagerarsäten nedfällda.

Uppkoppling
Vet vart du är på väg

Stanna på rätt spår med nya Combo. Toppmoderna motorer såväl som avancerade navigationssystem och OpelConnect-tjänster ser till att varje resa präglas av effektivitet och komfort.

 

1 Tillval.

Säkerhet & förarassistans
Säkerheten först

Förbättra säkerheten för dig och ditt företag. Nya Opel Combo är utrustad med klassledande IntelliLux® Matrix LED1-strålkastare som ger optimal sikt och automatisk anpassningsförmåga, för att undvika att blända mötande förare. Med 14 individuella LED-segment och en ny design levererar IntelliLux® stort förtroende genom alla körförhållanden. Håll både människor, din transportbil och din last skyddade med avancerade funktioner som hjälper till att förhindra olyckor och som gör din körning enklare. Så kan du fokusera på din arbetsdag och ditt företag.

 

1 Tillval.

Köreffektivitet
Driver ditt företag framåt
Få ut så mycket som möjligt av din nya Combo, inte minst tack vare effektiva och kraftfulla motorer. Oavsett om du kör till en kund runt hörnet, ger dig ut på en längre sträcka eller behöver maximal prestanda – nya Combo kommer att göra sitt jobb, till din belåtenhet.
Opel+ Tillbehör
För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med Opel+ originaltillbehör, som låter dig få ut så mycket som möjligt av din nya Combo. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.