Hoppa till innehåll
Erbjudanden

Opels erbjudanden

Hos Opel hittar du alltid bra erbjudanden – oavsett om du vill ha en personbil som passar för hela familjen, en välutrustad transportbil till ditt företag eller prisvärd service på en nuvarande modell. 

Personbil
Mokka Ultimate
Nu kan du köra fullutrustade Opel Mokka Ultimate för endast 2.999 kr/mån. Få en smidig privatleasing med fast pris varje månad, kostnadsfri uppsägning och vinterhjul på köpet – utan att binda dig i mer än 12 månader. 
Läs mer om Opel Smart Lease
Grandland GS
Med Opel Smart Lease kan du privatleasa rymliga Opel Grandland GS med fast pris varje månad, vinterhjul på köpet och kostnadsfri uppsägning, utan att binda upp dig i mer än 12 månader – för endast 3.199 kr/mån. 
Läs mer om Opel Smart Lease
Bilar för omgående leverans
Ta chansen och säkra din nya Opel redan i dag. Opel erbjuder ett brett utbud av modeller som har effektiva och bränslesnåla motorer, godkända för HVO-bränsle. Vi har prisvärda modeller i lager, just nu redo för omgående leverans till din närmaste återförsäljare. 
Läs mer om erbjudandet

Transportbil
Opel Vivaro-e med klassledande räckvidd
Nu har du möjlighet att välja den 100 % elektriska transportbilen Opel Vivaro-e till ditt företag. Upplev en utsläppsfri, tyst och behaglig körning med en klassledande räckvidd på upp till 330 kilometer. 
Läs mer om erbjudandet
Opel Combo eller Opel Vivaro – från 2.300 kr/mån
Just nu erbjuder Opel smidig företagsleasing av hantverkarfavoriten Opel Combo och den rymliga Opel Vivaro – från 2 300 kronor i månaden. Modellerna erbjuds både i det välutrustade Business-utförandet och i Premium-utförandet för den som vill ha det lilla extra. 
Läs mer om erbjudandet

Serviceerbjudanden

Vi kan din bil. Vi byggde den.