Hoppa till innehåll
Transportbilar

Opel transportbilar & skåpbilar

Opel transportbilar kombinerar tysk kvalitet med hög prestanda. Med avancerade säkerhetssystem och flexibla lösningar får du en pålitlig affärspartner. Med ett brett utbud av modeller har du möjlighet att anpassa och utforma din transportbil eller skåpbil utifrån din verksamhets behov. Upptäck våra transportbilar.

Combo 
Med en lastkapacitet på upp till ett ton, en lastvolym på upp till 4,4 m3 och två olika längder är Opel Combo en klassledande affärspartner. 
Läs mer om Combo
Vivaro
Ta med dig företaget till Opels mobila kontor. Opel Vivaro har alla uppkopplingsmöjligheter som du behöver, klassledande nyttolast och finns i två olika längder. 
Läs mer om Vivaro
Movano
Upplev det perfekta tyska verktyget för alla dina transportuppdrag. Opel Movano har en ny design, en förstklassig lastfunktionalitet och en toppmodern förarassistans som maximerar din produktivitet. 
Läs mer om Movano

Våra elektriska transportbilar

Combo-e
Upptäck en helt ny kompromisslös elektrisk mobilitet för ditt företag med den eldrivna transportbilen Opel Combo-e. 
Läs mer om Combo-e
Vivaro-e
Branschens mest effektiva och flexibla skåpbil är nu helt elektrisk och erbjuder en utsläppsfri körning med en räckvidd på upp till 330 kilometer. Vivaro-e är utrustad med förbättrade möjligheter för kontor och med flexibla volymer för nyttolast. 
Läs mer om Vivaro-e