Hoppa till innehåll
Transportbilar

 
Opel transportbilar & skåpbilar

 

Opel transportbilar kombinerar tysk kvalitet med hög prestanda. Med avancerade säkerhetssystem och flexibla lösningar får du en pålitlig affärspartner. Med ett brett utbud av modeller har du möjlighet att anpassa och utforma din transportbil eller skåpbil utifrån din verksamhets behov. Upptäck våra transportbilar.

 

Combo
Med en lastkapacitet på upp till ett ton, en lastvolym på upp till 4,4 m3 och två olika längder är Opel Combo en klassledande affärspartner. 
Läs mer om Combo
Vivaro
Ta med dig företaget till Opels mobila kontor. Opel Vivaro har alla uppkopplingsmöjligheter som du behöver, klassledande nyttolast och finns i två olika längder. 
Läs mer om Vivaro
Movano
Upplev det perfekta tyska verktyget för alla dina transportuppdrag. Opel Movano har en ny design, en förstklassig lastfunktionalitet och en toppmodern förarassistans som maximerar din produktivitet. 
Läs mer om Movano

 
Våra elektriska transportbilar

Combo-e
Upptäck en helt ny kompromisslös elektrisk mobilitet för ditt företag med den eldrivna transportbilen Opel Combo-e. 
Läs mer om Combo-e
Vivaro-e
Branschens mest effektiva och flexibla skåpbil är nu helt elektrisk och erbjuder en utsläppsfri körning med en räckvidd på upp till 330 kilometer. Vivaro-e är utrustad med förbättrade möjligheter för kontor och med flexibla volymer för nyttolast. 
Läs mer om Vivaro-e

Opel Electric – driver morgondagens verksamhet

Nya Combo Electric
Upptäck en 100 % elektrisk transportbil som levererar både nollutsläpp och maximal nytta för din verksamhet. Trots sin kompakta profil erbjuder nya Combo Electric rymlighet, med en lastvolym på upp till 4,4 m3 – med hjälp av sitt överlägsna FlexCargo®-genomlastningssystem. Ta ditt företag in i en grönare framtid, med det pålitliga batteriet och upp till 330 km elektrisk räckvidd.  
Läs mer om nya Combo Electric
Nya Vivaro Electric
Ta ett steg in i framtiden med en effektiv och mångsidig skåpbil – med nollutsläpp och full kraft från den elektriska motorn. Nya Vivaro Electric finns tillgänglig i flera utföranden och har en elektrisk räckvidd på upp till 350 km. Med en klassledande maximal lastvikt på 860 kg erbjuder nya Vivaro Electric en överlägsen mångsidighet – upplev en transportbil som är idealisk för nästan alla företag. 
Läs mer om nya Vivaro Electric
Nya Movano Electric 
Nya Movano Electric lyfter utsläppsfria lastbilar till nästa nivå, med en rymlig kupé, en kraftfull elektrisk drivlina och ett pålitligt batteri. Upptäck den imponerande lastkapaciteten och ta del av en toppeffekt på 200 kW (272 hk) och en räckvidd på upp till 380 km, med lägre driftkostnader. Ta del av alla fördelar med nya Movano Electric och gör dig redo för en förbättrad effektivitet och överlägsna resultat.  
Läs mer om nya Movano Electric

Upptäck våra nya transportbilar med förbränningsmotorer

Nya Combo 
För att stödja dina dagliga rutiner kombinerar nya Opel Combo mångsidiga förvaringsmöjligheter med den senaste generationen bränslesnåla motorer. Trots den kompakta profilen är Combo rymlig, med en maximal lastlängd på upp till 3,4 m och en lastvolym på upp till 4,4 m³. Upptäck din nya hjälpreda, fullspäckad med smarta funktioner och en fantastisk kapacitet. 
Läs mer om nya Combo
Nya Vivaro
Gör dig redo för alla utmaningar. Tack vare flexibla säten och avancerad uppkoppling kommer det stora lastutrymmet och den rejäla nyttolasten att bidra till din produktivitet. Nya Vivaro finns tillgänglig i flera utföranden och har smarta interiörfunktioner som den flexibla passagerarsoffan FlexCargo® och en maximal lastvikt på upp till 1 200 kg. Utforska vår bränslesnåla och mångsidiga transportbil, som är fullastad med smarta förarhjälpmedel och säkerhetsfunktioner som passar dina individuella affärsbehov.  
Läs mer om nya Vivaro
Nya Movano
Nya Movano är alltid redo att leverera, oavsett vad för professionella utmaningar du står inför. Upptäck en fräsch och professionell design, uppgraderade förarassistansfunktioner och en stor lastkapacitet. Med sin konkurrenskraftiga effektivitet når nya Movano nästa nivå med en robust 2,2 liters lågfriktionsturbodieselmotor. Nya Movano är det perfekta tyska verktyget för ditt jobb.  
Läs mer om nya Movano