Hoppa till innehåll
Opel Business Lease – en all inclusive-lösning vid leasing av elektriska Opel Vivaro-e

100% elektrisk

Opel Vivaro-e

German tools that drive your business

Opel Business Lease – en all inclusive-lösning vid leasing av elektriska Opel Vivaro-e

05 juni, 2023 av Opel Sverige

Nu erbjuder Opel den elektriska transportbilen Opel Vivaro-e genom Opel Business Lease. Då ingår allt från service till försäkring, vinterhjul och mycket mer – från 7.299 kr/mån*.

 

Opel har nu gjort det ännu enklare för alla företag att välja en elektrisk transportbil. Med Opel Business Lease betalas enbart en smidig månadskostnad där allt ingår på en faktura.

 

– Vi har sett ett tydligt behov hos transportbilsförare och företag av en enkel lösning där allt ingår. Därför lanserar vi nu vår paketerade all inclusive-lösning Opel Business Lease, som ger alla möjligheten att köra våra uppskattade transportbilar utan att binda upp sig längre än 36 månader, utan att betala någon första förhöjd hyra och med ett garanterar restvärde så man slipper tänka på vad transportbilen är värd efter leasingen löper ut, säger Patrik Hansson, produktchef på Opel Transportbilar.

Opel Business Lease –  allt på en faktura

Med Opel Business Lease får företag ett smidigt bilägande med en månadskostnad som inkluderar alla parametrar, på en och samma faktura:

 

  • 24 eller 36 månaders löptid
  • Garanterat restvärde
  • Ingen första förhöjd hyra
  • Serviceavtal
  • 1 500 – 2 500 mil per år
  • Försäkring genom Trygg-Hansa
  • Vinterhjul

Opel Vivaro-e med klassledande räckvidd

Välutrustade och populära Opel Vivaro-e är en 100 % elektrisk transportbil som erbjuder en utsläppsfri körning med klassledande räckvidd på upp till 330 kilometer. Modellen finns tillgänglig i flera utföranden för att passa olika företags behov.

 

– Just nu erbjuder vi Opel Business Lease på vår uppskattade transportbil som har en fantastisk räckvidd och ett rymligt lastutrymme. Opel Vivaro-e är perfekt för alla företag som vill köra elektriskt, oavsett om det är hantverkare, elektriker, budbilar, kommuner eller flyttfirmor, säger Patrik Hansson.

Snabb leverans och låg driftskostnad

Opel Vivaro-e finns just nu tillgänglig genom Opel Business Lease, med snabb leverans och i två utföranden – välutrustade Business för 7 299 kronor i månaden* och den maxutrustade Premium för 7 599 kronor i månaden*.

 

– Som en paketerad helhetslösning är det ett mycket bra pris för en klassledande elektrisk transportbil. Lägg därtill på att skatten för Opel Vivaro-e endast är 360 kronor om året och att driftkostnaderna är låga och du har ett upplägg som jag tycker är mycket svårslaget. Helt enkelt ett mycket prisvärt bilägande för alla företag, avslutar Patrik Hansson, produktchef på Opel Transportbilar.

 

Business Lease (operationell leasing) genom DNB. Garanterat restvärde, Ingen första förhöjd hyra och inkluderad service för hela perioden. *Pris är exkl. moms och baserade på rörlig ränta och kan förändras vid justering av räntan, gäller även under pågående leasingperiod. Uppläggnings- och aviavgifter kan tillkomma. Annonserat pris är baserat på 36 mån löptid, 4500 mil körsträcka och inkluderar vinterhjul samt försäkring genom Trygg-Hansa. Erbjudandena gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel.