Hoppa till innehåll
Nu presenterar Opel nästa generation transportbilar

Nu presenterar Opel nästa generation transportbilar

2 november 2023 av Opel Sverige

Nu presenterar Opel sina nya transportbilar som ska lanseras under 2024. Tillgängliga i tre segment, med både förbränningsmotorer och eldrift, är bilmärkena redo att erbjuda det senaste på marknaden till svenska transportbilskunder.

 

Opels transportbilar erbjuds i alla tre storlekssegment. Ett brett utbud av drivlinor, både förbränningsmotorer och elmotorer, tillsammans med flera möjligheter att modifiera transportbilarna har gjort att många företag valt transportbilar från Opel.

 

– Under flera år har vi på Opel Sverige tillsammans med våra återförsäljare kunnat erbjuda Opels transportbilar. Nu är det dags att presentera nästa generation som vi ska lansera under nästa år och därmed erbjuda nya möjligheter för Sveriges företag, säger Patrik Hansson, Brand Manager LCV, på Opel Sverige.

Ett nytt utbud av transportbilar

I storleksordning över tre segment erbjuder Opel modellerna Combo, Vivaro och Movano. Nu uppdateras samtliga modeller i nya utföranden anpassade för respektive bilmärke.

 

Nyheter inkluderar allt från mer modern design, mer digital utrustning anpassad för dagens behov och med motorer som möter kraven från olika branscher, från elektriskt med noll utsläpp, till bränslesnåla förbränningsmotorer.

 

– Våra transportbilar har varit väldigt konkurrenskraftiga på den svenska marknaden och nu med våra nya uppdaterade versioner kommer vi att stå redo med moderna modeller som möter behoven från dagens transportbilsförare. Och dessutom kan vi fortsätta erbjuda låga drift- och servicekostnader, oavsett om det gäller förbränningsmotorer eller eldrift, säger Patrik Hansson.

Nyheter

Likt personbilarna uppdateras Opels transportbilar – Combo, Vivaro och Movano – med Opels nya designspråk. Fronten präglas av nya Opel Vizor, som bär anor från klassiska Opelmodellen Manta, vilket ger transportbilarna en helt ny design som andas robust och modernt.

 

Invändigt erbjuder de nya modellerna mer teknik, utrustning och digital uppkoppling än tidigare. Rymligheten i de större modellerna Vivaro och Movano tillsammans med hög anpassningsförmåga gör de till mycket bra val för företag som behöver transportbilar som kan lasta mycket.

Lansering under 2024

Under våren 2024 kommer Opel att lansera sina nya transportbilar i Sverige, med ett brett utbud av drivlinor, hög anpassningsförmåga och låga drift- och servicekostnader.

 

– Vi ser fram emot att äntligen få uppdatera hela transportbilsportföljen för Opel. Vi arbetar just nu med att paketera produkterna för den svenska marknaden och med att ta fram konkurrenskraftiga erbjudanden för svenska företag som är redo att uppdatera sin transportbilsflotta med det absolut senaste och bästa på marknaden, avslutar Patrik Hansson, Brand Manager LCV, Opel Sverige.