Hoppa till innehåll
Översikt

 

Opel Mokka

Från 324.900 kr

Opel Mokka

Från 324.900 kr

 

Är du redo för Opels nya och djärva steg framåt? En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på det oväntade. Mokka har anlänt och skriver om reglerna som tar din bilkörning till en helt ny nivå. Välj din egen väg, med Mokka.


Är du redo för Opels nya och djärva steg framåt? En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på det oväntade. Mokka har anlänt och skriver om reglerna som tar din bilkörning till en helt ny nivå. Välj din egen väg, med Mokka.
116–135 g/km
CO2-utsläpp1
4,4–6,0 l/100km
Bränsleförbrukning min–max1
9,2 sek
0–100 km/h2


Design när den är som bäst

Allt från eco-LED-baklyktorna till fronten Opel Vizor® säger samma sak: Mokka vågar vara annorlunda.

Upptäck Mokka i din favoritfärg


Interiör


Framtiden är elektrisk

Upptäck Mokka-e. Prestanda utan kompromisser. Är du redo för förändring?

Säkerhet & innovation

Teknik som skyddar
Mokka är full av funktioner som är designade för att öka din säkerhet, bekvämlighet och komfort.

Uppkoppling

Håll dig uppkopplad
Maximera din effektivitet och ha full koll på vägen med navigationssystem(i) Tillval   och OpelConnect. 

Premiumkomfort

Din komfort – vår prioritet
Varma eller kalla dagar, stora affärer, familjeresor eller om du är fast i trafiken. Mokka ser till att du alltid är bekväm.

Köregenskaper

Handling, inte bara ord
Effektiva drivlinor med exceptionell väghantering.

Opel+ TIllbehör

För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din Mokka. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

 

1 Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp fastställs med hjälp av WLTP, det harmoniserade världsomfattande provningsförfarandet för lätta nyttofordon, och de relevanta värdena översätts tillbaka för att möjliggöra jämförbarhet i NEDC, i enlighet med förordningarna R (EG) nr 715/2007, R (EU) nr 2017/1153 och R (EU) nr 2017/1151. Värdena tar inte hänsyn till specifik användning, körförhållanden, utrustning eller tillval och kan variera beroende på däckformat. Mer information om officiell bränsleförbrukning och CO2-utsläppsvärden finns i riktlinjen ”Riktlinje för bränsleförbrukning, CO2-utsläpp från nya personbilar” som finns tillgänglig kostnadsfritt hos alla återförsäljare.

 

2 De angivna värdena för räckvidd och elförbrukning överensstämmer med WLTP:s testmetoder. Nya fordon typgodkänns från 1 september 2018 baserat på dessa. De kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden och på olika faktorer som: hastighet, komfortvärme, körstil och utetemperatur. Laddningstiden beror främst på effekten i bilens laddare, laddkabeln samt laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information. Klicka här för mer information om WLTP.