Hoppa till innehåll
Översikt

 

Nya Opel Grandland

Nya Opel Grandland

Kommer hösten 2024

 

Nya Opel Grandland är en symbol för tysk ingenjörskonst och kombinerar nästa generations design med banbrytande teknik. Ta del av en kraftfull och effektiv drivlina – oavsett om du väljer 100 % elektrisk eller hybrid.

 

Nya Opel Grandland är designad och byggd i Tyskland. Opels nya SUV har konstruerats med precision för att vara storslagen. Upplev den dynamiska siluetten samt den nya fronten Opel Vizor och klassledande IntelliLux® Pixel HD-ljus.


Anmäl ditt intresse för nya Opel Grandland

 

Det närmar sig lanseringen av nya Opel Grandland i Sverige. Här kan du anmäla ditt intresse och få förtur till den kommande lanseringen.

 

Fyll i dina uppgifter nedan. Din intresseanmälan är inte bindande, utan vi kommer att hålla dig uppdaterad med all information om nya Opel Grandland och kontakta dig när vi har öppnat upp för beställning.


Anmäl ditt intresse för nya Opel Grandland

Nya Opel Grandland kommer snart vara tillgänglig i Sverige. Här kan du anmäla ditt intresse och få förtur till den kommande lanseringen.

 

Fyll i dina uppgifter nedan. Din intresseanmälan är inte bindande, utan vi kommer att hålla dig uppdaterad med all information om nya Opel Grandland och kontakta dig när vi har öppnat upp för beställning.

Ta del av de senaste Grandland-nyheterna
Vill du vara först med att få exklusiva uppdateringar om nya Opel Grandland? Klicka bara på knappen nedan och ange din e-postadress – så håller vi kontakten. Detta vill du absolut inte missa.

Grand by Design
Gör dig redo för en elektrifierande SUV som sticker ut på rätt sätt

En plats att bara vara
Utrymme och komfort, skräddarsydda för alla dina resor