Hoppa till innehåll
Översikt

 

Nya Opel Movano

Från 432.900 kr
Nya Opel Movano
Från 432.900 kr

Nya Movano är utrustad med Opels berömda kvalitet och funktionalitet men levererar samtidigt ännu högre lastviktskapacitet, en uppfräschad design och uppgraderade förarassistansfunktioner. Upplev ett perfekt tyskt verktyg för varje transportuppdrag, byggt för att maximera din effektivitet och minska dina driftskostnader.


Upp till 1,35 ton
Max lastvikt(1)
17 m3
Max lastvolym(1) (plats för 4 Europapallar)
längder /  höjder
Skåp, Crew Van och Chassi i en mängd olika versioner.
(1) Beroende på utrustning och tillval.

Inget jobb är för stort

Opels största transportbil levererar ‒ oavsett utmaning. Kolla in varianterna, mobila kontorslösningar, drivlinor och mycket mer.

Framtiden är elektrisk

Upptäck nya Movano Electric och ett brett utbud av varianter. Ta del av en mångsidig interiör, hög lastvikt och ett pålitligt batteri. Nya Movano Electric är redo att hjälpa dig med nästan alla jobb. Är du redo för förändring?

Mångsidighet
Movano tar sig an varje jobb
Movano finns i en mängd olika längder och stilar med funktioner som gör att du verkligen kan leverera till dina kunder.
Last
En skåpbil som bär allt
Lastvikt, dimensioner och en lång rad praktiska lösningar gör Movano till en ledare inom lastfunktionalitet.
Uppkoppling
Vet vart du är på väg

Maximera effektiviteten under varje resa med nya Movano. Upplev den ekonomiskt fördelaktiga dieselmotorn, samt flera avancerade uppkopplingssystem och modern navigation1. Banbrytande infotainment och optimal reseplanering förbättrar alla dina arbetsdagar.

 

1 Standard eller tillval beroende på version.

Förarhytt
Arbeta var du än är
Du behöver inte längre balansera en laptop på knäna, med din ratt i vägen. Förvandla din Movano till ett riktigt kontor på hjul.
Köreffektivitet
Professionell kraft
Opel Movano tar konkurrenskraftig effektivitet till nästa nivå med en robust 2,2 l dieselmotor.
Säkerhet & förarassistans
Säkerheten först
Förbättra säkerheten för dig och ditt företag med hjälp av avancerade funktioner, som är utformade för att förebygga olyckor och för att underlätta din körning. Förutom olika förarassistanssystem erbjuder nya Opel Movano även full LED-strålkastare.
Opel+ Tillbehör
För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din nya Opel Movano. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel-transportbil.