Hoppa till innehåll
Opel Vivaro-e med omgående leverans – just nu från endast 4 500 kronor i månaden*

Opel Vivaro-e med omgående leverans – just nu från endast 4 500 kronor i månaden*

18 April, 2023 av Opel Sverige

Just nu kan du köra 100 % elektriska Opel Vivaro-e från endast 4 500 kronor i månaden med omgående leverans. Upplev en innovativ transportbil från Opel, med flexibla lösningar som passar alla företag.

 

‒ Vi ser bland våra företagskunder att det fortsatt finns ett väldigt stort intresse för elektriska transportbilar med utsläppsfri körning. Därför känns det riktigt bra att vi kan erbjuda Opel Vivaro-e till vad jag tycker är marknadens bästa pris för en transportbil i den här kategorin. Vi kan dessutom erbjuda en omgående leverans tack vare en stor tillgång till bilar, säger Johan Montgomery, ansvarig för transportbilar vid Opel Sverige.

Låga driftskostnader

Välutrustade Opel Vivaro-e blev vid sin lansering på den svenska marknaden Opels första helelektriska transportbil. Med två olika karosser är Opel Vivaro-e ett flexibelt alternativ, som enkelt kan anpassas efter varje företagsbehov.

 

‒ Opels transportbilar är kända för sin höga tyska kvalitet och för sin imponerande prestanda. Efterfrågan på våra elektriska transportbilar har vuxit de senaste åren, framför allt för att de är moderna, sköna att köra och för att de har låga drifts- och servicekostnader, säger Johan Montgomery, och fortsätter:

 

‒ Om jag ska välja ut några av de främsta egenskaperna hos Opel Vivaro-e så vill jag peka på ljudisoleringen som ser till att kupén alltid är behaglig, alla smarta förvaringslösningar och så klart FlexCargo®, som gör Vivaro-e till ett kontor på hjul.

Maximalt lastutrymme

Opel Vivaro-e erbjuds med ett 75 kWh batteripaket som innebär en helelektrisk räckvidd på upp till 330 kilometer. Såväl invändigt som utvändigt är Opel Vivaro-e tystgående – perfekt för förare med långa arbetsdagar framför sig.

 

‒ Med Opel Vivaro-e är det inga problem att ta sig från punkt A till punkt B en vanlig arbetsdag. Dessutom ska man komma ihåg att batteriet är placerat under lastutrymmet. Det innebär att Vivaro-e fortfarande levereras med ett maximalt lastutrymme och med en klassledande körupplevelse, säger Johan Montgomery, och fortsätter:

 

‒ När det sedan blir dags att ladda upp batteriet igen kan det göras till 80 procent på under 50 minuter med snabbladdning. Eller så kan du ladda vid din egen laddbox, då kan du även styra tidpunkten för laddningen genom appen My Opel för att se till att du laddar när elen är som billigast. Snabbt, smidigt och praktiskt – precis som det alltid är med Opels transportbilar.

*Priset gäller endast för lagerbilar. DNB Finansiell företagsleasing med 30% första förhöjd hyra, 50% restvärde, 36 mån löptid, ränta 8,20%. Uppläggnings- och aviavgifter kan tillkomma. Opel garantier: 3 års nybilsgaranti, 1 år med Opel Assistance, 5 års genomrostningsgaranti och 3 års lackgaranti. Bilen på bilden kan vara extrautrustade. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel.