Hoppa till innehåll
Fastpris

"Jag betalar aldrig för mycket för bra service"

Fastpris på reservdelar

 

Hög kvalitet och ett tryggt bilägande ska aldrig behöva kosta för mycket. Därför har vi på Opel tagit fram fastpris på efterfrågade reservdelar till våra storsäljande modeller.

Med fastpris på våra utvalda reservdelar vet du som Opel-ägare alltid vad reservdelen och arbetet kommer att kosta. Tryggt, smidigt och prisvärt.

De certifierade teknikerna hos din Opel-återförsäljare är utbildade på just din bilmodell, vilket garanterar hög kvalitet på arbetet - som givetvis görs med Opel originaldelar, Mopar.

Byte av bromsbelägg och bromsskivor fram

 

Varje gång du bromsar med din bil så sliter du på vissa delar av bromssystemet. Därför är det nödvändigt att delar som bromsbelägg och bromsskivor byts ut ibland. Din bils bromsar kontrolleras alltid i samband med service och besiktning, så du vet när det är dags att byta bromsbelägg och bromsskivor.

 

 
     Opels fastpriser för bromsbelägg och bromsskivor finns för följande modeller:
Modell Pris från
Corsa 4 799 kr
Astra 5 399 kr
Insignia 6 899 kr
 
     I de fall där endast bromsbeläggen behöver bytas gäller följande fastpriser:
Modell Pris från
Corsa 1 999 kr
Astra 1 999 kr
Insignia 2 399 kr

Byte av kamrem

 

Din Opel behöver byta kamrem med jämna mellanrum för att fungera så bra som möjligt. Dessa bytesintervall varierar beroende vilken modell och motor din Opel har. Intervallerna kontrolleras alltid i samband med att du utför en auktoriserad service hos din Opelverkstad. På så vis vet du alltid när det är dags för kamremsbyte, så du kan undvika onödiga problem.


Hos Opel erbjuder vi fasta servicepaket när det är dags att byta just din kamrem. Då kan du känna dig säker på att arbetet utförs korrekt och enligt instruktioner direkt från fabriken, samtidigt som du även vet vad det kommer att kosta.


Opels fastpris för kamremsbyte finns för följande modeller:

Modell Pris från
Corsa 6 990 kr
Astra 6 990 kr
Insignia 6 990 kr