Hoppa till innehåll
Originaldelar

Opel originaldelar, Mopar

Perfekt passform och utmärkt tillgänglighet för snabba byten

Underhållsdelar

Batterier

Opels originalbatterier, Mopar, är underhållsfria så du behöver inte tillsätta något vatten. Bland de smarta funktionerna märks den inbyggda laddningsindikatorn Magic Eye som visar batteriets status och ett speciallock som förhindrar syrespill. Batteriets kalciumplattor är legerade med ädelmetaller för bättre laddningsacceptans och korrosionsbeständighet. Den optimerade plattgeometrin ger även elektriciteten bättre flöde. 

Torkarblad (Flatblades)

Opels original-flatblades, Mopar, är det senaste inom vindrutetorkarteknik. Den plana konstruktionen med integrerade spoilers och högt kontakttryck ger perfekt passform och resultat. De minimerar vindbuller, ger bättre komfort i höga hastigheter och presterar bättre vintertid eftersom de inte har några centrala delar eller fogar som kan frysa. Bladen är tillverkade av helsyntetiskt gummi med en beläggning som ger bra glid och är validerade för varje enskild bilmodell. Inbyggda spoilers och förmonterade adaptrar gör dem lätta att montera. Av säkerhetsskäl rekommenderar Opel att torkarbladen byts minst en gång om året. 

Kupéluftfilter

Opels originalbromsskivor, Mopar, är tillverkade för bästa möjliga bromsegenskaper och kortast möjliga bromssträcka. De är utformade som originalutrustning för varje enskild modell och är testade för att passa perfekt och hålla så länge som möjligt. Våra bromsskivor har ett ytskikt som alltid håller originalkvalitet för minimalt klosslitage och oljud. De är alltid 100 procent skyddade mot korrosion. Bromsskivor ska alltid bytas i par (axeluppsättningar). 

Bromsbelägg

Opels bromsbelägg, Mopar, är utformade som originalutrustning för varje enskild fordonsmodell och uppfyller de högsta prestandaspecifikationerna, utan kompromisser med kvalitet och säkerhet. Tillsammans med Opels originalbromsskivor ger de garanterat maximal hållbarhet. Samtliga komponenter är godkända av Opels ingenjörer, vilket innebär att de uppfyller de senaste specifikationerna från Opel och garanterat håller utmärkt kvalitet. Bromsbelägg ska alltid bytas i par (axeluppsättningar). 

Bromsskivor

Opels originalbromsskivor, Mopar, är tillverkade för bästa möjliga bromsegenskaper och kortast möjliga bromssträcka. De är utformade som originalutrustning för varje enskild modell och är testade för att passa perfekt och hålla så länge som möjligt. Våra bromsskivor har ett ytskikt som alltid håller originalkvalitet för minimalt klosslitage och oljud. De är alltid 100 procent skyddade mot korrosion. Bromsskivor ska alltid bytas i par (axeluppsättningar). 

Reparationsdelar

Vindruta

Det förbehandlade glaset i Opels originalvindrutor, Mopar, garanterar perfekt passform. Eftersom vindrutan är en viktig del av en bils säkerhet är våra originalvindrutor krocktestade på fordonen för att säkerställa bra passagerarskydd. 

Stötfångare

Opels originalstötfångare, Mopar, är kvalitetsdelar tillverkade för att passa bra och låta bilen behålla sitt originalutseende. Kopior är ”reverse engineered” så ytterligare hål kan behöva borras eller delarnas form justeras för att de ska passa ordentligt. Det kan inverka negativt på bilens utseende och minska återförsäljningsvärdet. Opels originalstötfångare är krocktestade monterade på fordon för att säkerställa bra passagerarskydd. 

Strålkastare

Skadad belysning med litet eller inget ljussken kan innebära farliga körförhållanden, så se till att öka synligheten för dig själv och andra med Opels originalstrålkastare och -glödlampor, Mopar. Håll din Opel väl upplyst för komfort, bekvämlighet och inte minst säkerhet. Opels originaldelar fungerar utmärkt och passar perfekt. 

Nav och hjullager

När jämna, effektiva prestanda är av yttersta vikt har Opels nav och hjullager den kvalitet, tillförlitlighet och prestanda som krävs, oavsett var du kör. Opel erbjuder kostnadseffektiva reparationer för hela sortimentet och perfekt passform. Reparationssatser med originalkvalitet finns för de flesta modellers hjullager. 

Kylare

Opels originalkylare, Mopar, är tillförlitliga, lätta, korrosionsbeständiga och har optimala värmeöverföringsegenskaper. Opel har ett heltäckande sortiment för alla fordonstillämpningar. Kylaren utgör hjärtat i ett fordons kylsystem. Den transporterar värme från motorns kylarvätska till luften utanför, medan kylarlocket tätar och trycksätter kylsystemet. Opels originalkylare har perfekt passform, konstruktion och funktion. Opels originaldelar är dessutom krocktestade för att säkerställa optimal passagerarsäkerhet.

Nöj dig inte med mindre än Opelkvalitet för din bil! 

Stötdämpare

En högkvalitativ produkt med passform, konstruktion och funktion som säkerställer prestanda, tillförlitlighet och hållbarhet. Kör- och manövreringssystemet stödjer fordonets vikt, håller hjulen i kontakt med vägen och bidrar till en komfortabel åktur för passagerarna. Regelbundet underhåll av bilens fjädring spelar en viktig roll för dess manövreringsegenskaper, hur den känns på vägarna och hur styrningen reagerar i nödsituationer.

Vi rekommenderar en visuell genomgång och chassismörjning vid varje oljebyte och en grundlig inspektion av fjädringen varje år, eftersom detta också minskar däckslitaget. 

Kontakta din återförsäljare för mer information