Simply Electric
Mokka-e, Elektrisk, Opel

SIMPLY ELECTRIC

Elektrisk rörlighet ska vara enkelt. Därför har vi skapat elbilar där upplevelsen känns lika lätt som att använda en smartphone. Dessutom hjälper Opels tjänster för elbilar dig att komma i gång och hålla dig i gång.

BROSCHYR – UPPTÄCK VÅRA ELDRIVNA MODELLER

KOM I GÅNG

Att köra en elbil är lättare än du tror – oavsett vilka behov du har. Lär dig allt om elektrisk rörlighet, om hur du maximerar din räckvidd, dina batterier och totala driftskostnader.

KRAFTEN MED VÄXELSTRÖM OCH LIKSTRÖM

Vet du skillnaden mellan likström och växelström? Låt oss lära dig mer om det.

> LÄR DIG MER

ELMOTORN ENKELT FÖRKLARAD

Vill du veta hur framtidens motor fungerar? Läs mer om hur strömmen kan vända axlarna och varför elbilar har en sådan fantastisk kördynamik.

> LÄR DIG MER

ELEKTRISK RÄCKVIDD

Dagarna då elbilar bara var för korta resor är över. Nya Opel Corsa-e har en elektrisk räckvidd på upp till 337 km (WLTP) utan laddning. Men vad betyder detta teoretiska värde i praktiken?

> LÄR DIG MER

MAXIMERA DIN RÄCKVIDD

Många faktorer påverkar bilens räckvidd – den viktigaste är hur du kör. Läs mer om hur du utökar din räckvidd här.

> LÄR DIG MER

OPELS ELBILSBATTERIER

Våra batterier är hjärtat i våra elbilar, utformade för att anpassas så smidigt som möjligt med din dagliga livsstil. Ta reda på mer om batteriladdning, garantier och återvinning här.

> LÄR DIG MER

BEVS, PHEVS OCH E-REVS. VILKET ÄR VILKET?

Elektrisk rörlighet finns i en mängd olika former. Vi sammanfattar skillnaderna innan vi tittar närmare på de typer av elektrisk rörlighet som Opel erbjuder.

> LÄR DIG MER

ELBILENS DRIFTSKOSTNADER

Med tanke på de faktiska driftskostnaderna kommer du att upptäcka att elbilkar ger extremt bra valuta för pengarna. Låt oss visa varför det finns en ekonomisk fördel av att byta till elektriskt.

> LÄR DIG MER

OPELS TJÄNSTER FÖR ELBILAR

Din elektriska Opel levereras med ett komplett utbud av användbara tjänster för elektrisk körning. Vi har lyssnat på vad folk hade att säga om att äga en elbil och därför kan vi nu leverera ett brett utbud av tjänster som gör elektrisk rörlighet enkelt och roligt.

PRIVATA LADDNINGSLÖSNINGAR

Opel erbjuder ett brett utbud av laddningsenheter och tjänster för att ge den perfekta lösningen för dig och dina behov. 

OFFENTLIG LADDNING

Håll dig flexibel och på språng. Med Opels offentliga laddningsplan har du tillgång till ett omfattande nätverk av laddningsstationer över hela Europa.

> LÄS MER

RESEPLANERARE

Den webbaserade mobila tjänsten Reseplanerare gör det enkelt att göra elektriska resor och du slipper oroa dig över räckvidden.

ELEKTRISK RÖRLIGHET

Lär dig mer om hur du maximerar din räckvidd och sparar pengar med din elbil. Jämför dig själv med andra via din smartphone.

> LÄS MER

E-FJÄRRSERVICE

Ändra batteriets laddningsschema, värm upp och kyl din bil. Använd bara din smartphone.

> LÄS MER

OPEL FLEXCARE SERVICEAVTAL FÖR ELBILAR

Goda nyheter. Elbilar har färre rörliga motordelar än termiska motorfordon, vilket innebär lägre servicekostnader. Opel FlexCare serviceavtal ger specifik expertservice för elfordon och ett exceptionellt värde.

BATTERIGARANTI

Alla våra elbilar har en batterigaranti på 8 år eller 160 000 km för minst 70 % av sin ursprungliga laddningskapacitet efter denna tid eller sträcka. Vår batterikapacitetscertifiering bekräftar ditt fordons batteriladdningskapacitet och hjälper till att underlätta återförsäljning.

VÄGASSISTANS 24/7

Vägassistans finns tillgänglig 24/7 i alla samarbetande europeiska länder. Identifiering av Opelåterförsäljare utrustade med laddningsstationer ingår, och vid haveri bogsering endast till auktoriserade återförsäljare.

ANVÄNDNINGSREKOMMENDATIONER FÖR EN PLUG-IN HYBRID

Få tips och råd som hjälper dig att använda din plug-in hybrid på bästa sätt.

> LÄS MER