OPEL TRANSPORTBILAR. SKAPADE FÖR DIN VERKSAMHET

Logistik, transport, distribution? Vår service lätta transportbilar innehåller allt från skåpbilar, dubbelhytt, chassi och tillval för helt elektriska drivlinor med noll utsläpp.

COMBO CARGO

En kapacitet på upp till ett ton, en lastvolym på 5,4 m3, två längder och två höjder gör Opel Combo till en klassledande affärspartner.

LÄS MER OM COMBO

NYA VIVARO

Ta med dig företaget till Opels mobila kontor. Vivaro har de uppkopplingsmöjligheter som du behöver, 4 flexibla karosser, klassledande nyttolast och allt det bästa från Opels design.

LÄS MER OM VIVARO

MOVANO

Opel Movano är en stjärna bland skåpbilar. Ett imponerande utbud av versioner, lastkapaciteter och höjder placerar den i främsta ledet.

LÄS MER OM MOVANO

NYA VIVARO-e

Branschens mest effektiva och flexibla skåpbil är nu helt elektrisk för utsläppsfri körning med val av batterier upp till en räckvidd på 330 km, förbättrade möjligheter för kontor och flexibla volymer för nyttolast.

LÄS MER OM VIVARO-e

1 Energiförbrukning Vivaro-e (kombinerad) 23,3–29,5 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd (kombinerad) 230 km till 330 km (beroende på vald utrustning). De angivna värdena för räckvidd och elförbrukning är preliminära och överensstämmer med WLTP:s testmetoder. Baserat på dessa typgodkänns nya fordon från 1 september 2018. EG-typgodkännande och intyg om överensstämmelse finns inte tillgängliga ännu. Dessa preliminära värden kan komma att skilja sig från de officiella siffrorna i typgodkännandet. De kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden och på olika faktorer som hastighet, komfortabel värme i bilen, körstil och utetemperatur. Laddningstiden beror främst på effekten i bilens laddare, laddkabeln samt laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information. För ytterligare information opel.se/wltp.