Tre gula transportbilar från Opel står utanför en lagerlokal

OPEL TRANSPORTBILAR & SKÅPBILAR

Opel transportbilar kombinerar tysk kvalitet med hög prestanda. Med avancerade säkerhetssystem och flexibla lösningar får du en pålitlig affärspartner. Med ett brett utbud av modeller har du möjlighet att anpassa och utforma din transportbil eller skåpbil utifrån din verksamhets behov. Upptäck våra transportbilar och läs om vår senaste eldrivna transportbil Vivaro-e.

COMBO CARGO

En kapacitet på upp till ett ton, en lastvolym på 5,4 m3, två längder och två höjder gör Opel Combo till en klassledande affärspartner.

LÄS MER OM COMBO

NYA VIVARO

Ta med dig företaget till Opels mobila kontor. Vivaro har de uppkopplingsmöjligheter som du behöver, 4 flexibla karosser, klassledande nyttolast och allt det bästa från Opels design.

LÄS MER OM VIVARO

NYA VIVARO-e

Branschens mest effektiva och flexibla skåpbil är nu helt elektrisk för utsläppsfri körning med val av batterier upp till en räckvidd på 330 km, förbättrade möjligheter för kontor och flexibla volymer för nyttolast.

LÄS MER OM VIVARO-e

MODELLERNA SOM SNART ÄR HÄR

NYA COMBO-e

Snart är det Sverigepremiär för den eldrivna transportbilen nya Combo-e – upptäck en helt ny kompromisslös elektrisk mobilitet för ditt företag.

LÄS MER OM COMBO-e

NYA MOVANO

Nya Opel Movano är det perfekta tyska verktyget för alla dina transportuppdrag. Ny design med förstklassig lastfunktionalitet och toppmoderna funktioner för förarassistans som maximerar produktiviteten. Nu finns nya Opel Movano även tillgänglig med 100 % elektriska drivlinor.

LÄS MER OM NYA MOVANO

Framsidan av en gul transportbil av modellen Nya Movano

NYA MOVANO-e

Nya Opel Movano-e kombinerar Opels alla välkända kvaliteter och praktiska funktioner med en förnyad design, uppgraderade förarassistansfunktioner och utökad lastkapacitet.

LÄS MER OM NYA MOVANO-e