Tre gula transportbilar från Opel står utanför en lagerlokal

OPEL TRANSPORTBILAR & SKÅPBILAR

Opel transportbilar kombinerar tysk kvalitet med hög prestanda. Med avancerade säkerhetssystem och flexibla lösningar får du en pålitlig affärspartner. Med ett brett utbud av modeller har du möjlighet att anpassa och utforma din transportbil eller skåpbil utifrån din verksamhets behov. Upptäck våra transportbilar och eldrivna transportbil Vivaro-e.

COMBO

En lastkapacitet på upp till ett ton, en lastvolym på 5,4 m3 och två längder gör Opel Combo till en klassledande affärspartner.

LÄS MER OM COMBO

VIVARO

Ta med dig företaget till Opels mobila kontor. Vivaro har de uppkopplingsmöjligheter som du behöver, 2 flexibla karosser, klassledande nyttolast och allt det bästa från Opels design.

LÄS MER OM VIVARO

NYA MOVANO

Opel Movano är det perfekta tyska verktyget för alla dina transportuppdrag. Ny design med förstklassig lastfunktionalitet och toppmoderna funktioner för förarassistans som maximerar produktiviteten.

LÄS MER OM NYA MOVANO

VÅRA ELEKTRISKA TRANSPORTBILAR

COMBO-e

Upptäck en helt ny kompromisslös elektrisk mobilitet för ditt företag med den eldrivna transportbilen Opel Combo-e.

LÄS MER OM COMBO-e

VIVARO-e

Branschens mest effektiva och flexibla skåpbil är nu helt elektrisk för utsläppsfri körning med upp till en räckvidd på 330 km, förbättrade möjligheter för kontor och flexibla volymer för nyttolast.

LÄS MER OM VIVARO-e