Hoppa till innehåll
Reservdelar

Opel reservdelar

 

Oavsett behov kan du hitta prisvärda reservdelar hos Opel. Med vår originalkvalitet säkerställer du bilens bästa möjliga andrahandsvärde och långsiktiga säkerhet. Hos Opel hittar du även reservdelar som kommer från den cirkulära ekonomin, i enlighet med vårt mål att minska vårt avtryck på klimatet.

Opel Originaldelar – Mopar

Originalkvalitet, ökad trygghet

Din service hos Opel är viktig. Precis därför kan våra Opel-experter erbjuda originaldelar som är identiska med de som monteras i helt nya bilar. Dessa delar säkerställer din långsiktiga säkerhet, bästa möjliga prestanda och bästa möjliga andrahandsvärde på din bil. För extra körglädje och fullständig trygghet.

Genom att välja originaldelar drar du nytta av:

  • Originalkvalitet
  • Äkthet
  • Trygghet

Opel Originalutbytesdelar – Mopar

Som ny. Till lägre pris.
Opels utbytesdelar, Mopar, är originaldelar som byts ut under en reparation och sedan genomgår en grundlig renoveringsprocess där originalkomponenter från Opel används. De returnerade delarna renoveras enligt samma specifikationer som gäller för Opels originaldelar, för att säkerställa samma höga kvalitet. Opels utbytesdelar är original i alla avseenden och är mycket prisvärda.

SUSTAINera – Delar från den cirkulära ekonomin

För det är viktigt att ta hänsyn till miljön

Med målet att minska vår påverkan på miljön erbjuder Opel ett reservdelssortiment som kommer från den cirkulära ekonomin. Från återanvända delar till vanliga utbytesdelar och reparerade delar. Dessa kan du ta del av i samband med en auktoriserad service eller när du gör ett köp hos din Opel-återförsäljare. På så vis kan du uppnå dina egna återvinningsmål och bidra till att minska fordonsavfallet.

 

Genom att välja delar från den cirkulära ekonomin drar du nytta av:

  • Ett ansvarsfullt miljötänk
  • Delar som är upp till 50 % billigare än helt nya
  • Delar med likvärdig kvalitet som originaldelar

Eurorepar – Märkesoberoende delar

Hitta den bästa balansen mellan pris och prestanda

När det gäller service rekommenderar våra Opelexperter Eurorepars sortiment av märkesoberoende delar. Eurorepars delar är upp till 25 % billigare jämfört med originaldelar och de hjälper dig att hålla kostnaderna nere utan att du behöver kompromissa med kvaliteten.

Genom att välja Eurorepars delar drar du nytta av:

  • Kvalitetsservice
  • Två års garanti på delar

Kontakta din återförsäljare för mer information