Hoppa till innehåll
Serviceavtal

Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal från Opel innebär inte bara att du får ett extra tryggt bilägande utan säkerställer också att bilen alltid underhålls med originaldelar från Opel, samt att jobbet utförs av Opelutbildade tekniker. Med ett serviceavtal blir bilens underhållskostnader automatiskt periodiserade över hela året, vilket underlättar för dig både administrativt och ekonomiskt.

Serviceavtal kan tecknas på samtliga Opelmodeller tills det att bilen genomgått sin första underhållsservice* eller blivit ett år. I samband med att du tecknar ditt serviceavtal bestämmer du vilken avtalslängd och körsträcka som ska gälla. Avtalet går att teckna från 36–48 månader och körsträckan måste minst vara 45 000 km under avtalad period. Du kan inte teckna serviceavtal på bilar som är äldre än ett år eller som har genomgått sin första service.

Teckna ditt serviceavtal med Opel redan i dag och få ett tryggt bilägande som säkerställer att din bil alltid underhålls enligt tillverkarens föreskrifter.

Om du vill veta mer om våra serviceavtal, tveka inte att kontakta din lokala Opelverkstad/-återförsäljare eller maila serviceavtal@opel.se.

*Underhållsservice ska vara utförd enligt tillverkarens rekommendationer.