Hoppa till innehåll
Kontakta företagssäljare

Kontakta företagssäljare

Om du är intresserad av Opel till ditt företag och vill veta vilka alternativ som finns tillgängliga för er, erbjuder vi personlig service från våra kunniga säljare. Oavsett om det gäller personbilar eller transportbilar är Opel alltid redo att hjälpa till.
 
Fyll i formuläret nedan så kommer dina uppgifter att skickas till en säljare i ditt område med specialinriktning och expertis på företagsförsäljning. Du kommer sedan att bli kontaktad och få personlig service.
I samband med att du registrerar dig för mer information eller provkörning lämnar du vissa personuppgifter däribland namn, adress, telefonnummer och e-postadress till K.W. Bruun Automotive AB (”Opel Sverige”). Opel Sverige kommer att behandla dessa uppgifter i syfte att hantera bokningen och kommer därmed för den vidare hanteringen av bokningen att överföra dessa till den återförsäljare du valt eller annars är mest lämplig. Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål är fullgörande av avtal med oss och/eller med våra återförsäljare, se vår personuppgiftspolicy.