Hoppa till innehåll
Reservdelar

Opel reservdelar

Opel originaldelar – Mopar

Originalkvalitet, ökad trygghet

Din Opel-service är viktig. Precis därför kan våra Opel-experter erbjuda originaldelar som är identiska med de som monteras i helt nya bilar. Dessa delar säkerställer din långsiktiga säkerhet, bästa möjliga prestanda och bästa värde för din bil. För extra körglädje och fullständig trygghet.

Genom att välja originaldelar kan du dra nytta av:

  • Originalkvalitet
  • Äkthet
  • Trygghet

Opel originalutbytesdelar, Mopar

Som ny. Till lägre pris.
Opels utbytesdelar, Mopar, är originaldelar som byts ut under en reparation och sedan genomgår en grundlig renoveringsprocess där originalkomponenter från Opel används. De returnerade delarna renoveras enligt samma specifikationer som gäller för Opel originaldelar för att säkerställa samma höga kvalitet. Opels utbytesdelar är original i alla avseenden och är mycket prisvärda.

SUSTAINera – Delar från den cirkulära ekonomin

För det är viktigt att ta hänsyn till miljön

Du kan själv välja om du vill använda återvunna produkter med bibehållen kvalitet och säkerhet. Med målet att minska vår påverkan på miljön i bakhuvudet, erbjuder Opel ett reservdelssortiment som kommer från den cirkulära ekonomin: återanvända delar, vanliga utbytesdelar eller reparerade delar. Våra delar från den cirkulära ekonomin kan du ta del i samband med service eller när du gör ett inköp hos en Opelåterförsäljare. På så vis kan du uppnå dina egna återvinningsmål och bidra till att minska fordonsavfallet.

Genom att välja delar från den cirkulära ekonomin kan du dra nytta av:

  • Ett ansvarsfullt miljötänk
  • Delar som är upp till 50 % billigare än helt nya
  • Delar med likvärdig kvalitet som originaldelar

Eurorepar Märkesoberoende delar

Hitta den bästa balansen mellan pris och prestanda

När det gäller service rekommenderar våra Opelexperter Eurorepars sortiment av märkesoberoende delar. Eurorepars delar är upp till 25 % billigare jämfört med originaldelar och de hjälper dig att hålla kostnaderna nere utan att du behöver kompromissa med kvaliteten.

Genom att välja Eurorepars delar kan du dra nytta av:

  • Kvalitetsservice
  • Två års garanti på delar

Kontakta din återförsäljare för mer information