COMBO-e LIFE

Från 504 900 kr

Bekvämt utrymme för upp till sju personer, toppmodern teknik och avancerade säkerhetsfunktioner – med noll utsläpp är Combo e-Life den perfekta elbilen för både familjer och företag.

UTFORSKA VÄRLDEN ELEKTRISKT

Upptäck Combo-e Life

Combo-e Life är designad för att ge dig det bästa av allt. Utrymme och komfort för upp till sju personer. Praktiska och innovativa säkerhetsfunktioner. Dessutom utsläppsfri teknologi och 100 % elektrisk, vilket innebär tyst och behaglig drift så att du ska få ut det mesta av din familjetid.

Opel Combo-e Life är utrustad med ett batteri som har en räckvidd på upp till 280 km1, förstärkt av teknik som exempelvis regenerativ bromsning, vilket tar dig de extra kilometerna. Efter hand som du lär dig mer om fördelarna med elektrisk mobilitet kan du optimera din hastighet, körstil och dina komfortinställningar för att ytterligare maximera räckvidden hos din Combo-e Life.

1Konsumtionsvärden uträknade enligt WLTP. Energiförbrukning Combo-e Life blandad körning: 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd 258–285 km (beroende på vald utrustning).