NYA COMBO-e LIFE

Från 504 900 kr

Bekvämt utrymme för upp till sju personer, toppmodern teknik och avancerade säkerhetsfunktioner – med noll utsläpp är nya Combo e-Life den perfekta elbilen för både familjer och företag.

UTFORSKA VÄRLDEN ELEKTRISKT

Upptäck Combo-e Life

Nya Combo-e Life är designad för att ge dig det bästa av allt. Utrymme och komfort för upp till sju personer. Praktiska och innovativa säkerhetsfunktioner. Dessutom utsläppsfri teknologi och 100 % elektrisk, vilket innebär tyst och behaglig drift så att du ska få ut det mesta av din familjetid.

Nya Opel Combo-e Life är utrustad med ett batteri som har en räckvidd på upp till 280 km1, förstärkt av teknik som exempelvis regenerativ bromsning, vilket tar dig de extra kilometerna. Efter hand som du lär dig mer om fördelarna med elektrisk mobilitet kan du optimera din hastighet, körstil och dina komfortinställningar för att ytterligare maximera räckvidden hos din Combo-e Life.

1Konsumtionsvärden uträknade enligt WLTP. Energiförbrukning Combo-e Life blandad körning: 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd 258–285 km (beroende på vald utrustning).

Anmäl ditt intresse för 100 % eldrivna nya Combo-e Life

Nya Opel Combo-e Life är den 100 % elektriska minibussen som passar perfekt för stora familjer och företag som behöver transportera människor eller är i behov av en rejäl bil. Här kan du anmäla ditt intresse för nya Combo-e Life och få förtur till den kommande lanseringen. Med Opel är det enkelt att börja köra elektiskt.

Fyll i dina uppgifter nedan. Din intresseanmälan är inte bindande utan du kommer att bli kontaktad senare angående nya Combo-e Life – allt för att göra ditt bilval och din övergång till 100 % elektriskt så enkelt, smidigt och tryggt som möjligt.