Hoppa till innehåll
Översikt

 

Nya Opel Corsa Electric

Från 499.900 kr

Nya Opel Corsa Electric

Från 499.900 kr

 

Nya Opel Corsa Electric kombinerar en vinnande design med storbilsteknik och elmotor. För att du alltid ska få en spännande körupplevelse.

 

 


Nya Opel Corsa Electric kombinerar en vinnande design med storbilsteknik och elmotor. För att du alltid ska få en spännande körupplevelse.
Upp till 402 km
Elektrisk räckvidd2
30 min
Snabbladdning till 80 %
156 hk
Effekt

Djärv och distinkt från alla vinklar


Upptäck Corsa Electric i din favoritfärg

 


Interiör

Räkna ut din uppskattade räckvidd 
Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.
Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

Djärv och distinkt design
Stick ut från mängden
Dynamisk, progressiv och ung i själen. Nya Opel Corsa Electric säkerställer att du alltid anländer i stil, oavsett destination. 
Elektrisk körning
Ren körglädje
Nya Opel Corsa Electric är utrustad med en drivlina som innebär 0 CO2-utsläpp och ger en lång räckvidd, bekväm snabbladdning och levererar ett omedelbart elektriskt vridmoment. För en rolig och engagerande körning – varje gång och på vilken väg som helst. 
Avancerad teknik
Kompakt bil, imponerande teknik
Nya Opel Corsa Electric är utrustad med den senaste tekniken. Från de moderna lamporna, till avancerade förarassistanssystem som gör din resa säkrare, enklare och mer njutbar.
Exklusiv komfort
Funktioner ombord 

Funktioner som panoramaglastak1, nyckelfri start1 och bra förvaring. Vad mer kan du önska?

 

1 Tillval.

Avancerad uppkoppling
Alltid uppkopplad
Nya Opel Corsa Electric är byggd med framtiden i fokus, sömlöst integrerad med ditt fysiska och digitala liv genom dess uppkopplade tjänster.
Opel+ Tillbehör
Laddboxar och annat
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din Corsa Electric. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel

Opel Corsa Electric. Ren elektrisk glädje.
Vad väntar du på? Bygg din nya Opel Corsa Electric nu.

1 Energiförbrukning Opel Corsa Electric 14,3–14,6 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd 330 km. Värdena fastställs i enlighet med WLTP-cykeln för blandad körning, baserat på vilken nya fordon har homologerats sedan den 1 september 2018, och vilken uppdaterades den 2 januari 2022. Angivna värden anges endast i jämförelsesyfte. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på användningsvillkor och olika faktorer som: tillval, komforttemperatur, körstil, hastighet, totalvikt, användning av specialutrustning (klimatanläggning, värme, radio, navigation, belysning, etc.), däcktyp, vägskick, väderleksförhållanden o.s.v.

2 Räckviddsdata som anges är preliminära och har fastställts enligt WLTP:s metodik för provningsförfarande (R (EG) 715/2007, R (EG) 2017/1151). EG-typgodkännande och intyg om överensstämmelse är ännu inte tillgängliga. De prelimära värdena kan skilja sig från officiella slutgiltiga godkännandedata. EG-typgodkännande och intyg om överensstämmelse är ännu inte tillgängliga. De prelimära värdena kan skilja sig från officiella slutgiltiga godkännandedata. Den vardagliga användningen kan vara annorlunda och beror på olika faktorer. I synnerhet: personlig körstil, ruttegenskaper, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering, konditionering.