Hoppa till innehåll
Översikt

Opel Corsa-e

Från 469.900 kr

 

100 % elektrisk med innovativ teknik. Opel Corsa-e är elbilen som smidigt tar dig runt både i staden och på landet. Med en räckvidd som täcker alla vardagliga sträckor kan du njuta av följsamheten av en smidig citybil med gott om utrymme för dina privata ägodelar. Opel Corsa-e är det miljövänliga valet.

 

 


362 km
Max räckvidd1
30 min
Laddning upp till 80 %2
8,1 sek
0–100 km/h


Tydlig design

En mångsidig design, med en mångsidig lockelse. Inifrån och ut.

Upptäck Corsa-e i din favoritfärg

 


Interiör

Räkna ut din uppskattade räckvidd
Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.
Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

Teknik
Elektrisk körning
Läs mer om Corsa-e:s köregenskaper som inkluderar omedelbart vridmoment, olika körlägen, regenerativ bromsning för att maximera din räckvidd och mycket mer.
E-mobilitet
Batteri, laddning & räckvidd
Dags att byta till el? Upptäck alla fördelar med att köra elektriskt från Opel – från hur du laddar till hur du bäst optimerar räckvidden.
Säkerhet & innovation
Teknik som skyddar
Corsa-e är full av smarta funktioner som är designade för att göra din körning enklare och för att hålla dig och de runt omkring dig säkra.
Premiumkomfort
Din komfort – vår prioritet
Varma eller kalla dagar, stora affärer, familjeresor eller om du är fast i trafiken. Corsa-e ser till att du alltid är bekväm.
Uppkoppling
Håll dig uppkopplad
Maximera din effektivitet och ha full koll på vägen med navigationssystem(i) Tillval   och OpelConnect. 
Opel+ Tillbehör
För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din Corsa-e. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

Upptäck mer

 

 

Laddboxar

Få alla detaljer du behöver om laddboxar och laddning hemma bland våra e-mobilitetssidor.

Laddning & räckvidd

Vi har mer information om laddning och räckvidd på våra e-mobilitetssidor.

Tillbehör

Combo-e kommer med en laddkabel som standard. Upptäck fler tillbehör till din elektriska transportbil.

1 Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

2 Teoretiskt värde, uträknat på 330 km preliminär WLTP räckvidd. På DC snabbladdning (100 kw). Reflekterar laddning från helt tömt batteri. Laddtiden kan variera beroende på typ och kraft av laddstationen, utomhustemperaturen vid laddtillfället och batteriets temperatur.