Hoppa till innehåll
Översikt

 

Nya Opel Zafira Electric

Från 739.900 kr

Nya Opel Zafira Electric

Från 739.900 kr

 

Nya Opel Zafira Electric är den elektriska evolutionen av en härlig lounge på hjul med premiumkomfort i toppklass. Nya Zafira Electric har en helelektrisk drivlina som ger mjukare, tystare och lyxigare färd för alla passagerare.

Nya Opel Zafira Electric är den elektriska evolutionen av en härlig lounge på hjul med premiumkomfort i toppklass. Nya Zafira Electric har en helelektrisk drivlina som ger mjukare, tystare och lyxigare färd för alla passagerare.
350 km
Max räckvidd, beroende på last och tillval
45 min
Laddning från 5 % till 80 % med snabbladdare (100 kW)
Upp till 9 säten
Full flexibilitet

 

1 Energiförbrukning Zafira Electric (blandad körning) WLTP-certifiering pågår; CO2-utsläpp 0 g/km; max räckvidd (blandad körning) 350 km (beroende på vald utrustning).


En lounge på hjul

Med en räckvidd på upp till 350 km med 0 CO2-utsläpp är du redo för kortare turer eller längre resor.

Smart, rymlig och flexibel 
Upptäck interiören i nya Zafira Electric

E-mobilitet

Batteri, laddning & räckvidd
Dags att byta till el? Upptäck alla fördelar med att köra elektriskt från Opel – från hur du laddar till hur du bäst optimerar räckvidden.

Säkerhet och förarassistans

Teknik som skyddar
Nya Zafira Electric är fullspäckad med innovativa funktioner som är utformade för att göra din körning enklare och för att hålla dig och de runt dig säkra.

Premiumkomfort

Lounge på hjul
Njut av en massage i sätet och ta del av en optimal klimatkontroll.

Uppkoppling

Håll dig uppkopplad

Maximera din effektivitet och ha full koll på vägen med navigationssystem1 och OpelConnect.

 

1 Tillval.

Köregenskaper

Överlägsen hantering
Trots sin storlek känns nya Zafira Electric smidig och dynamisk att köra, vilket ger en flexibel och målmedveten körupplevelse.

Opel+ Tillbehör

För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med Opel+ originaltillbehör för att få ut så mycket som möjligt av din nya Zafira Electric. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.
Discover more

Wall boxes

Get all the details you need about wall boxes & home charging in our e-mobility hub.

Charging & Range

We've got loads more information about charging and range on our e-mobility content hub. Check it out now.

Financing & Subsidies

Most countries offer generous subsidies to prospective electric car buyers. We've got all the information you need.

Upptäck mer

Laddboxar

Få alla detaljer du behöver om laddboxar och laddning hemma bland våra e-mobilitetssidor.

Laddning & räckvidd

Vi har mer information om laddning och räckvidd på våra e-mobilitetssidor.

Tillbehör

Zafira Electric kommer med en laddkabel som standard. Upptäck fler tillbehör till din elektriska transportbil.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

 

De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (specifik utrustning, extrautrustning, typ av däck m.m.). Mer information får du hos din återförsäljare. Klicka här för mer information om WLTP.

 

De angivna värdena för räckvidd och elektrisk förbrukning överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Detta kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (hastighet, temperatur, körstil, utomhustemperatur m.m.). Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information.Klicka här för mer information om WLTP.