Hoppa till innehåll
Översikt

Opel Zafira-e Life

Från 659.900 kr

 

Opel Zafira-e Life är den elektriska evolutionen av en härlig lounge på hjul och flaggskeppet i Zafira Life-serien med premiumkomfort i toppklass. Serien omfattar nu även en helelektrisk drivlina som ger mjukare, tystare och lyxigare färd för alla passagerare – både som 7-sitsig elbil och som 9-sitsig elbil.

 

 


322 km (WLTP)1
Max räckvidd
längder
För att möta dina behov
Upp till 9 säten
Full flexibilitet


En lounge på hjul

Med en räckvidd på upp till 322 km med 0 CO2-utsläpp är du redo för kortare turer eller längre resor.


Räkna ut din uppskattade räckvidd
Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad
Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

Flexibilitet och tillgänglighet

Enkel åtkomst, fullt flexibel
Dubbla elektriska skjutdörrar, Keyless Open & Start och ett flexibelt antal säten gör Zafira-e Life lätt att använda.

E-mobilitet

Batteri, laddning & räckvidd
Dags att byta till el? Upptäck alla fördelar med att köra elektriskt från Opel – från hur du laddar till hur du bäst optimerar räckvidden.

Säkerhet och förarassistans

Teknik som skyddar
Zafira-e Life är fullspäckad med innovativa funktioner utformade för att göra din körning enklare och för att hålla dig och de runt omkring dig säkra.

Premiumkomfort

Lounge på hjul
Låt ljuset flöda in genom panoramataket, njut av en massage i sätet och ta del av en optimal klimatkontroll.

Uppkoppling

Håll dig uppkopplad
Maximera din effektivitet och ha full koll på vägen med navigationssystem(i) Tillval   och OpelConnect.

Köregenskaper

Överlägsen hantering
Trots sin storlek känns Zafira-e Life smidig och dynamisk att köra, vilket ger en flexibel och målmedveten körupplevelse.

Opel+ Tillbehör

För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din Zafira-e Life. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

Upptäck mer

Laddboxar

Få alla detaljer du behöver om laddboxar och laddning hemma bland våra e-mobilitetssidor.

Laddning & räckvidd

Vi har mer information om laddning och räckvidd på våra e-mobilitetssidor.

Tillbehör

Combo-e kommer med en laddkabel som standard. Upptäck fler tillbehör till din elektriska transportbil.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

 

De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (specifik utrustning, extrautrustning, typ av däck m.m.). Mer information får du hos din återförsäljare. Klicka här för mer information om WLTP.

 

De angivna värdena för räckvidd och elektrisk förbrukning överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Detta kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (hastighet, temperatur, körstil, utomhustemperatur m.m.). Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information.Klicka här för mer information om WLTP.