CORSA

Från 234 900 kr

Upptäck nya Opel Corsa – den framtida stadsbilen som kombinerar körglädje i vardagen med spännande teknik från större bilar. Nu tillgänglig som bensin, diesel och 100 % elektrisk.

DESIGNINNOVATIONPREMIUM KOMFORTANSLUTNINGKÖREGENSKAPER

KÖRGLÄDJE VARJE DAG OCH TEKNIK FRÅN STORA BILAR

Opel Corsa

DESIGN

EXTERIÖR

Opel Corsa gör ett vågat och rent ställningstagande som förstärker precisionen med tysk ingenjörskonst. Upptäck den dynamiska fronten, den iögonfallande silhuetten och en slående baksida. Opel Corsa sticker ut från varje vinkel.

SPORTIG OCH ATLETISK

Vill du ha ett ännu fräckare och mer atletiskt utseende? Då är den sportiga GS Line perfekt för dig med sin distinkta design med främre och bakre specialstötfångare, kromat avgasrör och specialbyggda hjul.

Läs mer om elektrisk räckvidd

LYXIG KÄNSLA

Upptäck en interiör som omedelbart imponerar med precist hantverk, sofistikerade detaljer och premium högkvalitativa material. En sportig förarorienterad instrumentpanel med storbilspersonlighet får dig att vilja påbörja ditt nästa äventyr redan nu.

DJÄRVT UTTRYCK

Med röda interiördetaljer, dedikerade sportstolar, mörk takklädsel och sportpedaler i lättmetall är GS Line lika snygg som den är fantastisk att köra.

Opel, Corsa, Hjul
HJUL OCH FÄLGAR

Om storlek har betydelse är 16" och 17" alloy hjul1 med iögonfallande design ett mycket bra val. Vill du lägga till färgkontraster? Gå då för 17" lättmetallfälgar2. Vad du än väljer är det ett bra val.

1 Tillval.

2 Endast tillgänglig till Corsa-e.

Opel, Corsa, Exteriör, Tak
TAK

Vilken är din stil? Med det stiligt färgglada taket1 kan du lägga till svart eller vit på dina favoritfärger. Välj panoramataket1 för att göra interiören i din Opel Corsa extra ljus.

1 Tillval.

INNOVATION

INTELLILUX LED® MATRIX

Se och bli sedd. Förstaklassiga IntelliLux LED® Matrix-strålkastare1 ger dig helljus utan att störa andra förare. Njut av utmärkt ljus i alla situationer.

1 Tillval.

DIGITAL SAMLING

Njut av ett intuitivt och lättanvänt informations- och underhållningssystem medan du håller fokus på vägen. Den digitala displayen informerar dig om hastighet, navigering och mycket mer, precis där du behöver det – rakt framför dig.

1 Tillval.

180° PANORAMAKAMERA BAK

Att backa är nu lättare än någonsin, speciellt i staden och i trånga utrymmen. Panoramakameran1 bak ger dig en 180-graders vy bakom din Opel Corsa och vad som är omkring. Du kommer bli en backexpert innan du vet ordet av det.

1 Tillval.

ADAPTIV FARTHÅLLARE

Adaptiv farthållare1 ger dig en stressfri körupplevelse. Systemet accelererar automatiskt och hjälper dig att hela tiden hålla ett säkert avstånd till fordonet framför.

1 Tillval. Kan aktiveras mellan 30 km/h till 180 km/h.

AKTIV FILHÅLLNINGSASSISTANS

Aktiv filhållningsassistent1 tar dig ett steg närmare en självkörande bil, vilket gör ditt liv både säkrare och mer komfortabelt under monoton motorvägskörning. Systemet använder en kamera ovanpå framrutan tillsammans med flera sensorer. Systemet hjälper aktivt till att styra och hålla din Opel Corsa mitt mellan de markerade linjerna. Under längre resor blir du därmed mindre trött.2

1 Tillval.
2 Händerna måste hållas på ratten under användning.

AVANCERAD PARKERINGSASSISTANS

Parkera aldrig ensam igen. Avancerad parkeringsassistans1 upptäcker parkeringsplatser och sköter styrningen. Du behöver bara accelerera och bromsa. Parkering kan inte bli mer komfortabelt.

1 Tillval.

PREMIUM KOMFORT

STOL- OCH RATTVÄRMARE

Tre nivåer av värme i dina säten1 ger dig och din passagerare komfort, medan rattvärmaren1, 2 gör det bekvämt för dina händer. När du väl har satt dig ned vill du inte resa dig igen.

1 Tillval.

2 Rattvärme ej tillgängligt med automat.

Opel, Corsa, Massagestolar
MASSAGELÄDERSTOLAR

Luta dig tillbaka och njut av varje åktur. Opel Corsa har förarmassage1 i lädersätet så att du är avslappnad efter långa resor.

1 Tillval. Endast tillgängligt för bensin- och dieselmotorer.

Opel, Corsa, Lastutrymme
BAGAGEUTRYMME

Har du mycket bagage? 309 liter1 av förvaringsutrymme låter dig packa allting. Har du ännu mer bagage? Fäll ned passagerarsstolarna i baksätet för att maximera bagageutrymmet. Detta är ett perfekt ögonblick att planera för större saker.

1 Gäller bensin- och dieselmotorer.

ANSLUTNING

Opel, Corsa, Navigering, Multimedia Navi Pro
NAVIGERING

Din nästa destination är bara ett tryck bort. Välj mellan Multimedia Navi Pro med en 10-tums eller en 7-tums skärm. Bara tänk stort och kör var som helst.

Opel, Corsa, Trådlös laddning
TRÅDLÖS LADDNING

Ladda din smartphone utan sladd1. Bara placera din smartphone i det vanliga förvaringsutrymmet och håll dig uppkopplad med dina vänner.

1 Tillval. Tillbehör för din smartphone kan krävas. Induktionsladdning endast med PMA- eller Qi-kompatibla smarttelefoner. Kontrollera kompatibiliteten hos din Opelåterförsäljare.

Opel, Corsa, Infotainment
ANDROID AUTO & APPLE CARPLAY

Smidigt och intuitivt. Touchskärm, Apple CarPlay™1,3 och Android Auto™2,3. Informations- och underhållningssystemen i Opel Corsa ger dig all frihet av kommunikation och underhållning, inkluderat röstkontroll och Bluetooth4 ljudstreaming.

1 Apple Carplay och Apple Siri är registrerade varumärken för Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.
2 Android Auto är ett registrerat varumärke för Google Inc.
3 Kompatibilitet och vissa funktioner kan variera beroende på enhet och version på operationssystemet. För att kontrollera kompatibiliteten, gå till www.apple.com, www.android.com eller kontakta din Opelåterförsäljare.
4Bluetooth är ett registrerat varumärke av Bluetooth SIG Inc.

Opel, Corsa, OpelConnect
ALLTID DÄR FÖR DIG

Var säker och uppkopplad på vägen med ett smart utbud av service – även när du kör elektriskt.

De första Opel Connect-tjänsterna väntas från hösten 2019. Tjänster kan kräva en avgift och är beroende av mobilt nätverk och dess tillgänglighet.

Trygghet: Känn dig säker med nödsamtal, nödhjälp vid funktionsstopp och vanlig fordonsstatus och information.

Bekvämlighet: Använd din mobil för våra trådlösa funktioner (t.ex. lås/lås upp dörren) och för vår service. Speciellt för elektriska fordon, kontroll av batterinivåerna, inställning av luftkonditioneringen, laddningskontrollen och e-mobility hjälp – vi ser till att du fortsätter att köra.

Smart körning: Njut av en avslappnad tur tack vare omedelbar navigation1 och färdkontroll.

KÖREGENSKAPER

Opel, Corsa, Motor
MOTOR

När det gäller köregenskaper och effektivitet ligger motererna i Opel Corsa i framkant. Bensin, diesel eller 100 % elektricitet. Opel Corsa ger alltid en dynamisk och jämn körning med låga eller inga utsläpp.

Opel, Corsa, Transmission
VÄXELLÅDA

Sportighet möter komfort: Den 8-växlade automatlådan med växelpaddlar1 förbättrar effektiviteten och ökar körglädjen ännu mer.

1 Tillgänglig med 100 hk och 130 hk.

2 Teoretiskt värde, beräknat på 330 km preliminär WLTP-räckvidd. Med en DC-snabbladdare (100 kW). Återspeglar laddning av tomt batteri. Laddningstiden kan variera beroende på laddningsstationens typ och kraft, utomhustemperaturen för laddningspunkten och batteritemperaturen.

4 Juridiska driftkostnader

5 Ytterligare avgifter kan tillkomma beroende på telefonleverantören.

6 Energiförbrukning Opel Corsa-e kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd xx km. Det uppmätta energiförbrukningen och den uppmätta räckvidden fastställdes i enlighet med planerad WLTP-mätmetod (enligt förordning (EG) 715/2007, förordning (EU) 2017/1153 och förordning (EU) 2017/1151) och har konverterats till NEDC-värden. Räckvidden i det vardagliga livet skiljer sig åt från detta. Alla värden avser europeisk bil i grundutförande med standardutrustning. De angivna värdena har fastställts i enlighet med de föreskrivna mätningsprocedurerna (i enlighet med förordning (EG) 715/2007), med hänsyn till den tomma fordonsvikten som fastställts i denna förordning. Ytterligare information om officiell bränsleförbrukning, officiella specifika CO2-utsläpp och elförbrukningen hos nya personbilar finns i ”Guide to fuel consumption, CO2 emissions and electricity consumption of new passenger cars” (Guide till bränsleförbrukning, CO2-utsläpp och elförbrukning hos nya personbilar), som är tillgänglig kostnadsfritt på alla försäljningsställen och från DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Helmuth-Hirth-Straße 1, D-73760 Ostfildern.

7 Den totala summan består av den särskilda leasingbetalningen och summan av de månadsvisa leasingdelbetalningarna. Bunden skuldränta per år för hela teamet. Över- och underskott av kilometer (gräns för undantag xxxx km) samt eventuella skador faktureras separat i slutet av kontraktet.

* Räckviddsdata som anges är preliminära och har fastställts enligt WLTP:s metodik för provningsförfarande (R (EG) 715/2007, R (EG) 2017/1151). EG-typgodkännande och intyg om överensstämmelse är ännu inte tillgängliga. De prelimära värdena kan skilja sig från officiella slutgiltiga godkännandedata. EG-typgodkännande och intyg om överensstämmelse är ännu inte tillgängliga. De prelimära värdena kan skilja sig från officiella slutgiltiga godkännandedata. Den vardagliga användningen kan vara annorlunda och beror på olika faktorer. I synnerhet: personlig körstil, ruttegenskaper, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering, konditionering.