Hoppa till innehåll
Översikt

 

Opel Astra

Från 354.900 kr

Opel Astra

Från 354.900 kr

 

Opel Astra är här. Upplev det bästa av allt, tack vare precisionsteknik som är designad och tillverkad i Tyskland. Få en spännande körning varje dag utan några kompromisser, samtidigt som du upptäcker innovativ teknik, komfort och design. Gör dig redo att köra ännu längre med nästa generations Astra.

AUTO BILD 45/2022 & BILD am SONNTAG 46/2022. Category "Best Car under 50.000 Euro“
Make way for a new generation. Opel Astra. Choose petrol, diesel or 100% electric. Online or instore
Germany‘s best car speaks for itself.

 

Opel Astra är här. Upplev det bästa av allt, tack vare precisionsteknik som är designad och tillverkad i Tyskland. Få en spännande körning varje dag utan några kompromisser, samtidigt som du upptäcker innovativ teknik, komfort och design. Gör dig redo att köra ännu längre med nästa generations Astra.

113–130 g/km
CO2-utsläpp1  
4,3–5,7 l/100 km
Bränsleförbrukning min–max1
9,7 sek
0–100 km/h2

En Astra som kräver att bli körd

Upptäck tysk design med fokus funktionalitet.

Upptäck Astra i din favoritfärg


Interiör


Framtiden är elektrisk

Upptäck Astra Plug-In Hybrid. Prestanda utan kompromisser. Är du redo för förändring?

Säkerhet & innovation

Teknik som skyddar
Astra är full av smarta funktioner som är designade för att göra din körning enklare och för att hålla dig och de runt omkring dig säkra.

Uppkoppling

Håll dig uppkopplad
Maximera din effektivitet och ha full koll på vägen med navigationssystem(i) Tillval   och OpelConnect. 

Premiumkomfort

Din komfort – vår prioritet
Varma eller kalla dagar, stora affärer, familjeresor eller om du är fast i trafiken. Astra ser till att du alltid är bekväm.

Köregenskaper

Lika bra som den ser ut
Den nya generationen Opel Astra har noggrant designats för en bättre hantering, komfort och körupplevelse.

Opel+ Tillbehör

För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din Astra. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

 

1 De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (specifik utrustning, extrautrustning, typ av däck m.m.). Mer information får du hos din återförsäljare. Klicka här för mer information om WLTP.

 

2 De angivna värdena för räckvidd och elektrisk förbrukning överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Detta kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (hastighet, temperatur, körstil, utomhustemperatur m.m.). Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information. Klicka här för mer information om WLTP.