Hoppa till innehåll
Översikt

Opel Corsa

Från 224.900 kr

 

Upptäck Opel Corsa – den innovativa stadsbilen som kombinerar körglädje i vardagen med spännande teknik från större bilar. Nu tillgänglig som bensin, diesel och 100 % elektrisk.

 

 


106–122 g/km
CO2-utsläpp1  
4,1–5,4 l/100km
Bränsleförbrukning min–max1
8,7 sek
0–100 km/h2


Tydlig design

En mångsidig design, med en mångsidig lockelse. Inifrån och ut.

Upptäck Corsa i din favoritfärg


Interiör


Framtiden är elektrisk

Upptäck Corsa-e. Prestanda utan kompromisser. Är du redo för förändring?

Säkerhet & innovation

Teknik som skyddar
Corsa är full av funktioner som är designade för att öka din säkerhet, bekvämlighet och komfort.

Uppkoppling

Håll dig uppkopplad
Maximera din effektivitet och ha full koll på vägen med navigationssystem(i) Tillval   och OpelConnect.

Premiumkomfort

Din komfort – vår prioritet
Varma eller kalla dagar, stora affärer, familjeresor eller om du är fast i trafiken. Corsa ser till att du alltid är bekväm.

Köregenskaper

Utvecklad för dig
Välj mellan bensin, diesel eller 100 % elektrisk. Helt utvecklad för prestanda och effektivitet.

Opel+ Tillbehör

För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din Corsa. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

1 Energiförbrukning Opel Corsa-e kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd 330 km. Det uppmätta energiförbrukningen och den uppmätta räckvidden fastställdes i enlighet med planerad WLTP-mätmetod (enligt förordning (EG) 715/2007, förordning (EU) 2017/1153 och förordning (EU) 2017/1151) och har konverterats till NEDC-värden. Räckvidden i det vardagliga livet skiljer sig åt från detta. Alla värden avser europeisk bil i grundutförande med standardutrustning. De angivna värdena har fastställts i enlighet med de föreskrivna mätningsprocedurerna (i enlighet med förordning (EG) 715/2007), med hänsyn till den tomma fordonsvikten som fastställts i denna förordning. Ytterligare information om officiell bränsleförbrukning, officiella specifika CO2-utsläpp och elförbrukningen hos nya personbilar finns i ”Guide to fuel consumption, CO2 emissions and electricity consumption of new passenger cars” (Guide till bränsleförbrukning, CO2-utsläpp och elförbrukning hos nya personbilar), som är tillgänglig kostnadsfritt på alla försäljningsställen och från DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Helmuth-Hirth-Straße 1, D-73760 Ostfildern.

 

2 Räckviddsdata som anges är preliminära och har fastställts enligt WLTP:s metodik för provningsförfarande (R (EG) 715/2007, R (EG) 2017/1151). EG-typgodkännande och intyg om överensstämmelse är ännu inte tillgängliga. De prelimära värdena kan skilja sig från officiella slutgiltiga godkännandedata. EG-typgodkännande och intyg om överensstämmelse är ännu inte tillgängliga. De prelimära värdena kan skilja sig från officiella slutgiltiga godkännandedata. Den vardagliga användningen kan vara annorlunda och beror på olika faktorer. I synnerhet: personlig körstil, ruttegenskaper, utomhustemperatur, uppvärmning/luftkonditionering, konditionering.