Hoppa till innehåll
Översikt

 

Nya Opel Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid

Från 559.900 kr

Nya Opel Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid

Från 559.900 kr

 

Nya Opel Astra är djärv teknik när den är som bäst, utrustad som en mångsidig Sports Tourer med en innovativ lastkapacitet. Upplev en avancerad elektrisk laddhybriddrivlina som tar dig längre.

 

 

AUTO BILD 45/2022 & BILD am SONNTAG 46/2022. Category "Best Car under 50.000 Euro“
Performance and versatility without compromise. The Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid. Online or in store
Germany‘s best car speaks for itself.

Nya Opel Astra är djärv teknik när den är som bäst, utrustad som en mångsidig Sports Tourer med en innovativ lastkapacitet. Upplev en avancerad elektrisk laddhybriddrivlina som tar dig längre.

 

 

66 km
Elektrisk räckvidd
1,1 l/100km
Bränsleförbrukning1
7,6 sek
0–100 km/h

Ren design som kräver att bli körd

Upptäck tysk design med fokus funktionalitet.

Upptäck Astra Sports Tourer i din favoritfärg


Interiör


Battery range. How far can you go?


Teknik

Teknisk innovation
Noll CO2-utsläpp när du kör i stan, samtidigt som du fortfarande har friheten att använda en modern bensin- eller dieselmotor när du behöver köra längre. 

E-mobilitet

Batteri, laddning & räckvidd
Dags att byta till el? Upptäck alla fördelar med att köra elektriskt från Opel – från hur du laddar till hur du bäst optimerar räckvidden.

Säkerhet & innovation

Teknik som skyddar
Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid är full av smarta funktioner som är designade för att göra din körning enklare och för att hålla dig och de runt omkring dig säkra.

Premiumkomfort

Din komfort – vår prioritet
Varma eller kalla dagar, stora affärer, familjeresor eller om du är fast i trafiken. Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid ser till att du alltid är bekväm.

Uppkoppling

Håll dig uppkopplad
Maximera din effektivitet och ha full koll på vägen med navigationssystem(i) Tillval   och OpelConnect. 

Opel+ Tillbehör

För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din nya Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

Upptäck mer

Laddboxar

Få alla detaljer du behöver om laddboxar och laddning hemma bland våra e-mobilitetssidor.

Laddning & räckvidd

Vi har mer information om laddning och räckvidd på våra e-mobilitetssidor.

Tillbehör

Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid kommer med en laddkabel som standard. Upptäck fler tillbehör till din elektriska personbil.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

 

1 De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (specifik utrustning, extrautrustning, typ av däck m.m.). Mer information får du hos din återförsäljare. Klicka här för mer information om WLTP.

 

2 De angivna värdena för räckvidd och elektrisk förbrukning överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Detta kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (hastighet, temperatur, körstil, utomhustemperatur m.m.). Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information. Klicka här för mer information om WLTP.