MOKKA-e

Från 494 900 kr

En djärv och originell vision för design och teknik tar form. Är du redo att uppleva design och attityd som tar bilkörningen till en helt ny nivå? Upptäck den helt elektriska Mokka-e.

DESIGNSÄKERHET OCH INNOVATIONPREMIUMKOMFORTUPPKOPPLING

SKILJ DIG FRÅN MÄNGDEN I MOKKA-e

RÄKNA UT DIN UPPSKATTADE RÄCKVIDD

Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.

Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

DJÄRV NY INRIKTNING. 100% ELEKTRISK

LÅNG RÄCKVIDD

Nästa generationens batteriteknik ger dig friheten att köra längre, upp till 322 km enligt WLTP1, på en enda laddning.

1 Preliminärt.

Läs mer om elektrisk räckvidd

VÄNTA MINDRE, ÅSTADKOM MER.

Ladda snabbt och bekvämt hemifrån eller vid en offentlig laddstation. Få upp till 80 % räckvidd på bara 30 minuter* och dra nytta av de flexibla laddningsalternativen för Mokka-e som ger dig trygghet och kapacitet vid varje resa.

*Beräknat teoretiskt värde, baserat på 322 km preliminär räckvidd WLTP***. Vid en DC-laddstation (100 kW). Motsvarande laddning av ett tomt batteri. Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och prestanda, utetemperaturen och batteriets temperatur.

Läs mer om privat laddning

Läs mer om offentlig laddning

NOLLUTSLÄPP GER ALLA FÖRDELAR

Säg adjö till bränslepriser och väg- och fordonsskatter som är förknippade med bensin- och dieselbilar. Säg hej till låga underhålls- och driftkostnader, statliga köpincitament och ekonomiska stöd för laddning i hemmet.

Läs mer om varför det finns en ekonomisk fördel av att byta till elektriskt.

VIDEOR

KLASSLEDANDE FUNKTIONER

LADDA OCH KÖR

Hjärtat i Mokka-e är ett starkt litiumjonbatteri på 50 kWh. 216 celler med hög energitäthet och avancerad värmehantering innebär lång livslängd och lång räckvidd som förstärks av Enhanced Regenerative Braking.

Så snart du tar foten från gaspedalen under körning återvinner den regenerativa bromsningen kinetisk energi under inbromsningen och omvandlar denna energi till ännu längre räckvidd. I den högsta inställningen (B-Mode) kan de flesta dagliga körningar göras utan att traditionell bromsning används. Något som minskar slitaget och därmed underhållskostnaden.

ELEKTRIFIERANDE PRESTANDA

Den 100-procentigt elektriska drivlinan ger 260 Nm av omedelbart vridmoment. De innovativa lättviktsmotorerna på 136 hästkrafter är perfekt balanserade och inställda för att smidigt klara av smala gator i staden och de vidöppna vägarna.

STARK OCH TYST

Mokka-e är byggd för att hjälpa dig ta dig i dagens hektiska värld. Bilens rena, rymliga och ljudisolerade kupé är en plats du laddar upp din egen energi i samband med varje körning, en plats där du ger dig tid att höra dig själv tänka eller att verkligen känna musiken.

KÖR PÅ DITT SÄTT

Mokka-e anpassar sig till din körstil med körlägena Sport, Eco och Normal. Varje läge justerar systemen i hela bilen, t.ex. servostyrning och kylning. Sportläget ökar kördynamiken, Eco utökar räckvidden och Normal är en balanserad kombination av båda.

STÄNDIGT UPPDATERAD FORDONSDATA

De avancerade sensorerna i Mokka-e och dataövervakningssystem ger dig en intuitiv, lättöverskådlig överblick av rådande körförhållanden och bränsleförbrukning så att du hela tiden är informerad och i full kontroll på vägen.

DESIGN

DESIGN OCH ATTITYD

Mokka-e och dess banbrytande formgivning går i spetsen för Opels framtid. Varje linje och kurva talar om självkänsla, från den balanserade silhuetten till den kraftfulla grafiska identiteten. Mokka-e ger ett extremt djärvt intryck, det är en bil som sticker ut från mängden med självkänsla och individuell stil.

VÅGA STICKA UT UR MÄNGDEN

Upptäck ny riktning inom tysk formgivning. Interiören har fått ett nytt avskalat digitalt formspråk som tar körupplevelsen till en ny nivå. Unika kombinationer av tyger, dekorativa element och takklädslar som passar varje stil förstärker intrycket.

DJÄRV UR VARJE VINKEL

Mokka-e genomsyras av modiga designval och avancerade detaljer. Det finns alltid mer att upptäcka - från drivlinan till de skulpterade bakljusen i full-LED som harmoniskt speglar signaturen Vizor®.

EXTRAORDINÄR SOM STANDARD

Ibland räcker en snabb blick för att bli imponerad. Ta som exempel de stilrena hjulen på Mokka-e, där fälgarna får Mokka-e att se lika smidig ut som den är att köra.

PERSONLIG STIL

Stick ut från mängden med unika designdetaljer. Mokka-e är unik på vägen och du kan förstärka denna känsla med ditt val av tillval för tak och motorhuv.

DEN NYA IKONEN

Vizor® är Opels ikoniska nya signatur. Det är en smidig förening av många enheter, sensorer och funktioner i fronten. Opel Vizor® ligger i framkant av Opels fordonsdesign, bokstavligt såväl som känslomässigt.

SÄKERHET OCH INNOVATION

MATRIX LED-STRÅLKASTARE

De adaptiva permanent bländningsfria IntelliLux LED® Matrix-strålkastarna ger utmärkt sikt i alla situationer. De gör att du kan köra komfortabelt och tryggt med hjälp av skärpan från de starka helljusen, utan att blända andra förare.

AUTOMATISK FARTHÅLLARE

Automatisk farthållare1, 2 innebär att du inte behöver kompromissa med säkerheten för att njuta av bekväm och avkopplande körning. Systemet accelererar och bromsar automatiskt för att ständigt hjälpa dig hålla jämnt avstånd till bilen framför.

1 Tillval. Kan aktiveras mellan 30 km/h och 180 km/h.
2 Opels system för förarassistans ska hjälpa föraren så långt systemets funktionalitet medger. Föraren är fortfarande ansvarig för körningen.

AUTOMATISK NÖDBROMSNING

Som del av förarhjälpsystemet, som omfattar körfältsassistans och avåkningsvarning, övervakar Mokka-e:s automatiska nödbromsningssystem trafiksituationen framför bilen avseende fordon och fotgängare. Detta bidrar till att undvika eller väsentligt mildra krockskador. Vid högst 30 km/h, vilket är hastigheten då de flesta olyckor inträffar, kan systemet till och med bromsa bilen till stillastående. Vid högre hastigheter saktar systemet ner bilen med upp till 50 km/h och minskar därmed kollisionsskadorna väsentligt.

DIGITALT INSTRUMENTKLUSTER

Elegansen och enkelheten i Mokka-e syns helt tydligt i Opel Pure Panel®. Den anpassningsbara 12” Drive Instrument Cluster är tydlig och ger dig all den information du behöver, avskalat och utan störningar. Visuellt distraherande detaljer har tagits bort och kvar finns endast sömlös digital kontroll.

180° BACKKAMERA

En backkamera med panoramavy ger en 180-graders förstärkt vy bakåt som upptäcker och markerar närbelägna föremål så att du kan se trafik som kommer från sidorna. Det är särskilt användbart när du backar mot trafiken.

PARKERINGSHJÄLP

Gör parkeringen lättare. Mokka-e:s avancerade parkeringshjälp1 kontrollerar ratten för att guida dig rätt in i parkeringsplatsen medan du själv enkelt hanterar bromsen och gaspedalen. Systemet hjälper dig att hitta en lämplig plats genom att informera dig om platsen är tillräckligt stor, och guidar bilen tillbaka ut på gatan när du vill lämna din parkeringsplats.

1 Opels system för förarassistans ska hjälpa föraren så långt systemets funktionalitet medger. Föraren är fortfarande ansvarig för körningen.

PREMIUMKOMFORT

AVANCERAD KOMFORT

I Mokka-e blir varje körning mer intressant - och även mer avkopplande tack vare de skulpterade sätena och förarsätets massagefunktion. Res i komfort, kom fram i stil.

VÄRMEFUNKTIONER

Kalla dagar är det få saker som är mer lyxiga än ett varmt säte. Framsätena i Mokka-e kan ställas in på tre olika komfortnivåer och föraren kommer att uppskatta den eluppvärmda ratten.

UPPKOPPLING

NAVIGATION

Opels toppmoderna navigation guidar dig längs resvägen med uppdateringar om trafik i realtid, visar var de närmaste laddstationerna ligger och om laddplatser är tillgängliga vid respektive plats. Välj mellan Multimedia Navi Pro med 10"-display1 och Live Navigation Services2 samt Multimedia Navi med 7"-display1.

1 Tillval.
2 Live Navigation Services omfattar trafikinformation i realtid, bränslepriser, parkeringsinformation, online-sökning av POI:er, väder och vägsäkerhetsvarningar.

INFOTAINMENT

Mokka-e är platsen där du vill vara, med fullständig kompatibilitet med Apple CarPlayTM1 och Android AutoTM2, 3, intern Bluetooth®-streaming, USB-portar, samt ett ljudsystem med sex högtalare för högklassigt ljud på vägen.


1 Apple CarPlay™ och Apple Siri™ är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc. registrerade i USA och andra länder.
2 Android Auto™ är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc.
3 Kompatibilitet och vissa funktioner kan variera med typen av enhet och operativsystemets version. Du kan kontrollera enhetens kompatibilitet på www.apple.com eller www.android.com, eller hos din Opel-återförsäljare.
4 Bluetooth® är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG Inc.

TRÅDLÖS LADDNING

Ladda din mobiltelefon med bilens trådlösa laddare1 samtidigt som du njuter av resan i din Mokka-e. Inbyggda säkerhetsanordningar förhindrar skador från trådlös överbelastning av batterierna i dina enheter vid körning på ojämnt underlag.

1 Tillval. Tillbehör för smarttelefonen kan krävas. Induktionsladdning endast med PMA- eller Qi-kompatibla smarttelefoner. Kontrollera kompatibilitet hos din Opel-återförsäljare.

OPELCONNECT SERVICES1

Smarta tjänster som ger en helt ny nivå av säkerhet och support för uppkoppling på vägen – även vid eldriven körning.

  • Trygghetskänsla: Nödanrop, assistanssamtal samt fordonsstatus och information.
  • Bekvämlighet: Fjärrfunktioner för dörrlåsning, signalhorn och belysning2. Våra extratjänster för elbilar: e-fjärrservice, reseplanerare och laddningspass – vi ser till att du alltid kan ta dig framåt!
  • Smart körning: Njut av avslappnad körning tack vare Live Navigation samt reseplanering och körinformation i realtid.


1 Tillgänglighet till OPELCONNECT Services skiljer sig mellan olika länder och bilar. Tjänsterna kan kräva prenumeration/avgift och beror på mobiltäckning och tillgänglighet.
2 Lansering planerad i slutet av 2020.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

* De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (specifik utrustning, extrautrustning, typ av däck m.m.). Mer information får du hos din återförsäljare. Klicka här för mer information om WLTP.

*** De angivna värdena för räckvidd och elektrisk förbrukning överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Detta kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (hastighet, temperatur, körstil, utomhustemperatur m.m.). Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information.Klicka här för mer information om WLTP.