Hoppa till innehåll
Följ din bil

Följ din bil

Välkommen till Följ din bil.

Genom denna tjänst kan du följa din nya Opel från det att du beställt den, när den går in produktion och sedan transporteras till Sverige. Helt enkelt hela vägen fram tills att du har bilnycklarna i handen.


För att aktivera Följ din bil behöver du fylla i uppgifterna nedan, bland annat ditt ordernummer. Om du saknar ditt ordernummer rekommenderar vi dig att kontakta den Opel-återförsäljare där du har beställt din bil - så hjälper de dig.


Sedan är det bara att fylla i uppgifterna nedan för att få uppdateringar från oss på Opel till din mail. Följ din bil är givetvis en gratis tjänst och skulle du ångra dig går det att avsluta prenumerationen på uppdateringarna.

I samband med att du registrerar dig för Följ din bil lämnar du vissa personuppgifter däribland namn, telefonnummer och e-postadress till K.W. Bruun Automotive AB (”Opel Sverige”). Opel Sverige kommer att behandla dessa uppgifter i syfte att informera dig om din bils status. Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål är fullgörande av avtal med oss och/eller med våra återförsäljare, se vår personuppgiftspolicy.