Hoppa till innehåll
Översikt

 

Opel Grandland

Från 369.900 kr

Opel Grandland

Från 369.900 kr

 

Det finns inget alldagligt med Opel Grandland. Upptäck en djärv ny design, den ikoniska fronten Opel Vizor, interiören med en digital Pure Panel-skärm, toppmoderna förbränningsmotorer samt innovativa funktioner som Night Vision och IntelliLux LED® pixelstrålkastare.

 

 


Det finns inget alldagligt med Opel Grandland. Upptäck en djärv ny design, den ikoniska fronten Opel Vizor, interiören med en digital Pure Panel-skärm, toppmoderna förbränningsmotorer samt innovativa funktioner som Night Vision och IntelliLux LED® pixelstrålkastare.

 

 

133–145 g/km
CO2-utsläpp1
5,1–6,4 l/100km
Bränsleförbrukning min–max1
10,1 sek
0–100 km/h2


Vågad design

Från den imponerande fronten Opel Vizor® till den digitala cockpiten Pure Panel och allt däremellan. Djärv, ren design.

Upptäck Grandland i din favoritfärg


Interiör


Framtiden är elektrisk

Upptäck Grandland Plug-In Hybrid. Prestanda utan kompromisser. Är du redo för förändring?

Säkerhet & innovation

Teknik som skyddar
Grandland är full av smarta funktioner som är designade för att göra din körning enklare och för att hålla dig och de runt omkring dig säkra.

Uppkoppling

Håll dig uppkopplad
Maximera din effektivitet och ha full koll på vägen med navigationssystem(i) Tillval beroende på modell   och OpelConnect.

Premiumkomfort

Din komfort – vår prioritet
Varma eller kalla dagar, stora affärer, familjeresor eller om du är fast i trafiken. Grandland ser till att du alltid är bekväm.

Köregenskaper

Kraft, effektivitet, förfining
Låg friktion, kraftfullt effektiva motorer. Välj mellan bensin, diesel eller plug-in hybrid. Oavsett vad du söker så hittar du det.

Opel+ Tillbehör

För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din Grandland. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

 

1 De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (specifik utrustning, extrautrustning, typ av däck m.m.). Mer information får du hos din återförsäljare. Klicka här för mer information om WLTP.

 

2 De angivna värdena för räckvidd och elektrisk förbrukning överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Detta kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (hastighet, temperatur, körstil, utomhustemperatur m.m.). Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information.Klicka här för mer information om WLTP.