Hoppa till innehåll
Översikt

 

Nya Opel Combo Electric

Från 419.900 kr
Nya Opel Combo Electric
Från 419.900 kr

Nya Combo Electric har precis allt som utmärker Opels nya elektriska transportbilar. En blandning av Opels affärserfarenhet och precisionsteknik, för att skapa en 100 % elektrisk transportbil med optimal effektivitet och kompromisslös mångsidighet. Trots sin kompakta profil har Combo Electric en rymlig lastvolym på upp till 4,4 m³, som kombineras av vår överlägsna lasthanteringsfunktion FlexCargo®. 


330 km
Räckvidd(1), blandad WLTP
4,4 m3
Max lastvolym(1)
3,4 m
Max lastlängd(1)
1 Beroende på utrustning och tillval.

100 % elektrisk

Med sin smarta design, gott om utrymme och pålitliga batteri är nya Combo Electric en perfekt partner för många företag.

Exteriör & interiör 
Form följer funktion
På utsidan råder det inga tvivel om att nya Combo Electric är en transportbil från Opel. Invändigt präglas nya Combo Electric av maximal komfort och ergonomi, samt ett generöst utrymme. Utforska en innovativ multitasker med hög modularitet och smarta funktioner som alltid kommer hjälpa dig i ditt vardagliga arbete.
E-mobilitet
Batteri, laddning & räckvidd
Dags att byta till el? Upptäck alla fördelar med att köra elektriskt från Opel. Nya Combo Electric är effektiv, hållbar och framåtblickande – en perfekt affärspartner för ditt företag. 
Mångsidighet
Ditt multifunktionella verktyg
Anpassa din nya Combo Electric: tack vare en lång rad olika längder och flera smarta lösningar är det enkelt att öka flexibiliteten i interiören. Nya Combo Electric är det perfekta tyska verktyget för ditt dagliga arbete – mer flexibilitet, fler lysande resultat. 
Last
Passar all typ av last

Din pålitliga partner, oavsett vilken uppgift du har framför dig. Nya Opel Combo Electric levererar klassledande lastdimensioner som förstärks av smarta funktioner som Flex Cargo genomlastningslucka. Med en imponerande lastlängd på upp till 3 440 mm(2) / 3 090 mm(2) är nya Combo Electric kompakt på utsidan, men rymlig inuti.1,2

 

1 Mått kan variera beroende på version. 

2 Maximal lastlängd på 3 090 mm i Combo L1, 3 440 mm i Combo L2 med öppen genomlastningslucka och passagerarsäten(a) nedfällda.

Uppkoppling
Håll dig uppkopplad

Stanna på rätt spår med nya Combo Electric. Toppmoderna motorer såväl som avancerade navigationssystem och OpelConnect-tjänster ser till att varje resa präglas av effektivitet och komfort. 

 

Säkerhet & förarassistans
Säkerheten först

Förbättra säkerheten för dig och ditt företag. Nya Opel Combo är utrustad med klassledande IntelliLux® Matrix LED1-strålkastare som ger optimal sikt och automatisk anpassningsförmåga, för att undvika att blända mötande förare. Med 14 individuella LED-segment och en ny design levererar IntelliLux® stort förtroende genom alla körförhållanden. Håll både människor, din transportbil och din last skyddade med avancerade funktioner som hjälper till att förhindra olyckor och som gör din körning enklare. Så kan du fokusera på din arbetsdag och ditt företag.

 

1 Tillval.

Köreffektivitet
Driver ditt företag framåt
Få ut så mycket som möjligt av din nya Combo Electric, inte minst tack vare den effektiva och kraftfulla elmotorn, och tre olika körlägen. Oavsett om du kör till en kund runt hörnet, en långa sträcka eller behöver maximal prestanda med tung last – det finns alltid ett körläge som passar varje situation. 
Opel+ Tillbehör
För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med Opel+ originaltillbehör för att få ut så mycket som möjligt av din nya Combo Electric. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

Upptäck mer

Laddboxar

Få alla detaljer du behöver om laddboxar och laddning hemma bland våra e-mobilitetssidor.

Laddning & räckvidd

Vi har mer information om laddning och räckvidd på våra e-mobilitetssidor.

Tillbehör

Combo Electric kommer med en laddkabel som standard. Upptäck fler tillbehör till din elektriska transportbil.

1 Energiförbrukning Combo Electric (kombinerad) 17,4–19,2 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd (kombinerad) 330–346 km (beroende på utrustning).