Nya Opel Grandland X Laddhybrid

Från 389 900 kr

Opels moderna laddhybrid kombinerar det bästa av framstående teknik med högsta komfort och driftsäkerhet som alltid har varit synonymt med Opel. Nya Opel Grandland X Laddhybrid är en Opel för framtiden.

Nya Opel Grandland X har kraften hos en SUV och intelligensen av en laddhybrid. Ladda snabbt och enkelt, nyttja fyra körlägen och fyrhjulsdrift med totalt 300 hk*. Nya Opel Grandland X Laddhybrid kompromissar inte och är en multibil för alla tillfällen.

* Bränsleförbrukning ** (l/100km) Opel Grandland X Hybrid4 kombinerar 1,6; CO2-utsläppen kombineras 36 g/km; Effektivitetsklass A+.

EFFEKTIVITET

Innovativ laddhybridteknik kombinerar en kraftfull bensinmotor med två högeffektiva elmotorer och gör nya Opel Grandland X Laddhybrid till en särskilt effektiv och kraftfull SUV med fyrhjulsdrift. Ladda smidigt som en elbil och du är redo för en 100 % elektrisk resa med en räckvidd på upp till 59 km (WLTP). Det innebär att CO2-utsläppen är lika med noll om du inte använder bensinmotorn. Vid längre körning går motorn smidigt över till bensindrift så att du kan fortsätta att resa med effektivitet och mycket körglädje.

FLEXIBILA KÖRLÄGEN

Gillar du att köra effektivt, men älskar du också vägen? Med nya Opel Grandland X Laddhybrids olika körlägen och innovativa teknik kommer du alltid att vara flexibel. Kombinera alla fördelar med en SUV med fördelarna med en elektrisk enhet. Växla enkelt och smidigt mellan alla fyra körlägen:

  • Fyrhjulsdrift
  • Sportläge
  • Hybridläge
  • Eldrift

LADDA BORTA ELLER HEMMA

Det är väldigt enkelt att ladda nya Opel Grandland X Laddhybrid. Du kan smidigt ladda batteriet som en elbil på alla allmänna laddstationer (fulladdat på under 2 h) eller hemma i lugn och ro.

UTRUSTAD FÖR ETT LIV PÅ VÄGEN

Nya Opel Grandland X Laddhybrid är en SUV som drar till sig uppmärksamhet på vägarna. Med spännande tillval som möjligheten att välja svart motorhuv och svart tak ökar dynamiken och designen tillsammans med tekniken. Speciella 19-tums lättmetallfälgar i två toner1 förstärker den atletiska designen.

Upptäck den unika läderratten med växlingspaddlar och en särskild växelspak som gör intrycket sportigt perfekt. Med 8-tums pekskärmen, navigationssystemet och den särskilda hybridmenyn är allting bara ett fingertryck bort.

1 Valfritt eller tillgängligt beroende på version.

ELEKTRISK RÖRLIGHET MED OPELS TJÄNSTER

Från enkel laddning till smidiga mobilitetstjänster. Nya Opel Grandland X Laddhybrid möjliggör elektrisk rörlighet som skapar en avslappnad körning och mycket körglädje.