Nya Opel Movaro i gul färg

NYA MOVANO

Ny design, förstklassig lastfunktionalitet och fler specialiserade varianter: nya Opel Movano är det perfekta tyska verktyget för maximal produktivitet och finns nu även som helelektrisk version.

LASTKAPACITETMÅNGSIDIGHETANPASSNINGSBAR INTERIÖREFFEKTIVITET

UPPTÄCK MOVANO

Nya Opel Movano är det sista steget i elektrifieringen av Opels LCV-sortiment. Med fler specialiserade varianter och en funktionell men stilren design, är nya Opel Movano skapad för att kunna maximera din produktivitet och förbättra dina driftskostnader. En fantastisk lastkapacitet, moderna förarassistansfunktioner och numera möjligheten till helelektriska drivlinor.

LASTKAPACITET

En gul transportbil av modellen Nya Movaro har sido- och bakdörrarna öppna

INGET JOBB ÄR FÖR STORT

Vad ditt företag än behöver, så kan nya Opel Movano göra jobbet. Med en lastkapacitet på 17m3 utmärks nya Movano av sin höga produktivitet och kostnadseffektivitet, och kan transportera en nyttolast på upp till 2,1 ton via en totalvikt på 4,0 ton och samtidigt bevara sin bergfasta stabilitet och goda köregenskaper. Din last hålls säker i det funktionella lastutrymmet, och skapar en trygg och praktisk arbetsmiljö för dig.

MÅNGSIDIGHET

En gul bil av modellen Nya Movaro står stilla

ETT SORTIMENT SOM UPPFYLLER ALLA DITT FÖRETAGS BEHOV

Inga företag har samma krav och behov i vardagen, men mångsidigheten och lastkapaciteten hos nya Opel Movano är redo att ta sig an alla utmaningar. Movanos standardutförande kommer i fyra längder och tre höjder. Från skåpbil till dubbelhytt, samt chassihytt och kåpvarianter byggda för att rymma ett stort utbud av specialkonverteringar, såsom tippbilar, flakbilar och husbilar. Oavsett vilken verksamhet du arbetar inom, är nya Opel Movano en perfekt lösning på dina utmaningar.

ANPASSNINGSBAR INTERIÖR

Instrumentbrädan av en transportbil

EN FLEXIBEL ARBETSPLATS

Med sitt moderna och funktionella nya utförande levererar nya Movanos rymliga interiör en praktisk och bekväm arbetsmiljö. Ett mångsidigt mobilt kontor, med moderna anslutningsmöjligheter som OpelConnect. Med möjligheten att rymma tre personer fram och fyra passagerare bak, kan du enkelt transpotera hela arbetslaget och er utrustning. Vart än jobbet tar dig, kan du känna dig trygg med nya Opel Movanos omfattande förarassistanssystem och säkerhetsfunktioner som inkluderar automatisk säkerhetsbroms, dödavinkelvarnare, Hill Descent Control och avåkningsvarnare.

EFFEKTIVITET

En gul transportbil från Opel av modellen Nya Movano laddas vid en laddningsstation

DET SMARTA VALET

Nya Movanos konkurrenskraftiga effektivitet tas till nästa nivå när både diesel- och helelektriska drivlinealternativ erbjuds. Den robusta 2,0-liters dieselvarianten är konstruerad för att minska driftskostnader och samtidigt tillhandahålla en överlägsen bränsleeffektivitet med låga CO2-utsläpp. Den helelektriska drivlinan låter dig dra nytta av alla de fördelar som kommer av att köra elektriskt. Genom en kraftfull 100 kW-drivlina och en räckvidd på upp till 224 km, behöver du inte kompromissa med praktiska funktioner eller användarvänligheten. Med lägre underhållskostnader, noll bränsle- och CO2-utsläpp och ekonomiskt stöd kring laddlösningar, är Movano-e nya generationens transportbil.