NYA MOVANO

Från 387 900 kr

Det perfekta tyska verktyget för varje transportuppdrag. Nya Opel Movano kombinerar Opels alla välkända kvaliteter och praktiska funktioner med en förnyad design, uppgraderade förarassistansfunktioner och utökad lastkapacitet.

MÖT NYA OPEL MOVANO

HÖJDPUNKTER

DESIGN

Nya Opel Movano sedd from ovan

EXTERIÖR

Visa världen att du menar allvar. Nya Opel Movano har en ny, modern och funktionell design, med en fantastisk lastkapacitet och de senaste förarassistansfunktionerna.

Förarhytten i Nya Opel Movano

EN KUPÉ MED KOMFORT

Med sitt moderna och funktionella nya utförande levererar nya Opel Movanos rymliga interiör en praktisk och bekväm arbetsmiljö. Ett mångsidigt mobilt kontor, med moderna anslutningsmöjligheter som OpelConnect. Med möjligheten att rymma tre personer fram och fyra passagerare bak, kan du enkelt transportera hela arbetslaget och er utrustning

MÅNGSIDIGHET

Nya Opel Movano av fyra storlekar står bredvid varandra

KAROSSTYPER OCH STORLEKAR

Nya Opel Movano ger dig möjlighet att välja mellan flera olika versioner. Anpassa kaross, längd och höjd efter dina behov:

  • Panel Van, Crew Van, Chassis Cab och Chassis Crew cab
  • Konverteringar för tippbilar och flakbilar
  • Totalvikter: 3,5 ton och 4,0 ton
Insidan av lastutrymmet i en gul transportbil av modellen Nya Movano

ANPASSNINGSBART LASTUTRYMME

Lastutrymmet hos nya Opel Movano är klassledande tack vare den smidiga åtkomsten med stora dörrar och en generös lastkapacitet på upp till 17,0 m3. Det finns plats för upp till fyra europapallar, och du kan konfigurera samtliga modeller för att maximera lastkapaciteten ända upp till taket. Alltid med full säkerhet genom golv- och sidopanelskydd1.

1Tillval

LAST

En transportbil av modellen Nya Opel Movano står med skjutdörren öppen framför en gaffeltruck

LASTKAPACITET

  • Fyra olika totalvikter: 3000 kg, 3300 kg, 3500 kg och 4000 kg
  • Nyttolast på upp till 2100 kg
  • Dragkapacitet på upp till 3000 kg
Insidan av lastutrymmet i Nya Opel Movano

LASTSÄKERHET & MELLANVÄGGAR

Utrymme och komfort för både dig, dina passagerare och er last. Flera generösa och praktiska förvaringsutrymmen finns tillgängliga i förarhytten, bland annat säker förvaring under sätena. Anpassa utrymmena efter ditt företags behov med valmöjligheter som mellanvägg med eller utan fönster och omfattande fästpunkter för att säkra lasten.

ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER

Pekskärm med infotainment i en ny Movano

UPPKOPPLING

Förarhytten har tillgång till en digital instrumentpanel med bluetooth och USB-port. De högre utrustningsnivåerna har även en 5-tum digital pekskärm och möjligheten att lägga till inbyggd navigation.

Backkamerans video visas på pekskärmen i förarhytten

BACKKAMERA

Backkameran gör det säkrare och mer precist att parkera och manövrera nya Opel Movano. Den gör det möjligt att se området bakom bilen på pekskärmen och visar riktningen i olika färgade linjer. Backkameran aktiveras automatiskt när backväxeln är ilagd eller om bakdörrarna öppnas och kan kombineras med avståndsgivaren för extra säkerhet.

MOVANO FÖRARHYTT

Tre säten i framsätet på en transportbil av modellen Nya Movano

FRAMSÄTEN

De individuella framsätena är flexibla tack vare sina avtagbara och inställbara nackstöd och inställbara ryggstöd.

Ett nedfällt säte som skapar bordsutrymme och har hållare för dryck

FÄLLBART MITTSÄTE

Med hjälp av det fällbara mittsätet kan du skapa ett användbart bord för laptop eller lunchlåda när bilen är stillastående.

En timer som förprogrammerat förvärmning 12 timmar och 44 minuter i förväg

WEBASTO EXTRAVÄRMARE

Genom en inbyggd timer med vilken du kan programmera förvärmning upp till 24 timmar i förväg värms motorn och kabinen upp före start. Systemet värmer snabbt upp kabinen, avfrostar fönsterrutorna och värmer upp motorn med hjälp av den uppvärmda kylvätskan.

Ett svart bilsäte

FÖRARSTOL MED LUFTFJÄDRING

Förarstolen är perfekt för tuff terräng och långa distanser med fasta armstöd och en inställbar fjädring på mellan 40-130 kg.

Förvaringsfack framför passagerarsätet i en ny Opel Movano

MASSOR AV FÖRVARING

Nya Opel Movano erbjuder massor av förvaring i kupén för alla lastdokument och dagliga arbetsverktyg. Handskfack, nedre förvaringsfack och förvaring i taket samt mugghållare och dörrfack1.

1Beroende på marknad

Ett skrivunderlägg fäst ovanför pekskärmen i förarhytten av en transportbil

MOBILT KONTOR

Nya Opel Movano är utrustad med ett praktiskt skrivunderlägg som kan gömmas i instrumentpanelen när det inte används. Det kan också användas för smartphone eller surfplatta med tillbehör.

EFFEKTIVITET

En vit transportbil av modellen Nya Opel Movano som kör längs en väg

MOTOR OCH VÄXELLÅDA

Nya Opel Movano har kraften som behövs för att göra jobbet. Kraftfulla Euro 6d 2,2 dieselmotorer som finns med effekterna 88 kW/120 hk, 103 kW/140 hk och 123 kW/165 hk, med maximalt vridmoment upp till 370 Nm och en robust manuell växellåda med 6 växlar.

En stillastående Movano framför ett övergångsställe som en fotgängare passerar

DRIFTKOSTNADER

Nya Opel Movano håller företag ute på vägarna till lägsta möjliga kostnad. Med en konkurrenskraftig total ägandekostnad genom utmärkta och förutsägbara servicekostnader, enastående bränsleekonomi och låga utsläpp ökar du din verksamhets lönsamhet.

SÄKERHET OCH FÖRARASSISTANS

En transportbil svänger i en kurva istället för att fortsätta rakt fram

ANTISLADDSYSTEM

Tillsammans med antispinnsystemet använder ESP-systemet hjul- och motorbromsning för att begränsa hjulspinn i händelse av greppförlust. Ett integrerat lastkontrollsystem hjälper till att behålla stabiliteten under svåra förhållanden genom att anpassa bilens ESP efter vikt och fördelning av lasten.

En transportbil läser av två hastighetsskyltar längre fram på vägen

IGENKÄNNING AV HASTIGHETSSKYLTAR

Systemet känner igen hastighetsskyltar och varnar föraren vid lokala hastighetsbegränsningar.

En farthållare under en bilratt

FARTHÅLLARE MED HASTIGHETSBEGRÄNSARE

Hjälper föraren att hålla jämn hastighet eller begränsa bilens maxhastighet.

En transportbil registrerar körfilen genom att scanna väglinjerna

VARNING VID KÖRFÄLTSAVFART

En permanent övervakning av vägen via kameran som sitter ovanför backspegeln. Om bilen är på väg ut ur filen hörs ett varningsljud.

Transportbilens hjul hastighetsregleras i en nedförsbacke

INTELLIGRIP

Med intelligent antispinnsystem förbättras körning under svåra förhållanden eftersom systemet ger bättre grepp till hjulen. Systemet inkuderar också hastighetsreglering i nedförsbacke vilket ger föraren full kontroll över bilen i lerig eller stenig backe.

En transportbil som ska backa ut ur en parkering blir varnad för en annan bil som närmar sig

BACKVARNARE

Med hjälp av backsensorn får du hjälp att upptäcka bilar som närmar sig bakifrån, vilket hjälper till att undvika olyckor vid backning ut från parkeringsluckor.

Transportbilen scannar och varnar för en framförvarande bil som är nära

AUTOMATISK NÖDBROMSNING

Med hjälp av en ljudsignal varnas föraren vid farliga situationer framför bilen. Om ett annat fordon kommer för nära bromsar systemet automatiskt om föraren inte själv hinner reagera1.

1Opels system för förarassistans ska hjälpa föraren så långt systemets funktionalitet medger. Föraren är fortfarande ansvarig för körningen.

En transportbil scannar döda vinkeln och varnar för fordon bakom

DÖDAVINKELVARNARE

Hjälper tilll att varna föraren när det är farligt att byta fil på grund av att fordon eller föremål befinner sig i döda vinkeln.

En transportbil med ett släp scannar döda vinkeln och varnar för fordon bakom

SÄKERHETSASSISTANS SLÄPVAGN

Opel Movano erbjuder tre säkerhetsfunktioner för släpvagn:

  • Känner automatisk av om en släpvagn är påkopplad eller inte.
  • Mäter och uppskattar längden på en släpvagn.
  • Utökad dödavinkelvarnare för att upptäcka fordon i höjd med släpvagnen vid filbyte.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

* De angivna värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Från och med 1 september 2018 ska alla nya bilar typgodkännas med det nya provningsförfarandet WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure), som är ett nytt och mer realistiskt provningsförfarande som mäter bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter fullt ut det tidigare provningsförfarandet NEDC – den nya europeiska körcykeln (New European Drive Cycle). Eftersom provningsförhållandena är mer realistiska är värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp i många fall högre när de uppmäts enligt WLTP än enligt NEDC. Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (specifik utrustning, extrautrustning, typ av däck m.m.). Mer information får du hos din återförsäljare. Klicka här för mer information om WLTP.

*** De angivna värdena för räckvidd och elektrisk förbrukning överensstämmer med typgodkännande enligt WLTP (kommissionens rekommendation (EU) 2017/948). Detta kan variera beroende på de faktiska användningsförhållandena (hastighet, temperatur, körstil, utomhustemperatur m.m.). Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och effekt. Kontakta din återförsäljare för mer information.Klicka här för mer information om WLTP.