Hoppa till innehåll
Översikt

Opel Combo-e Life

Från 504.900 kr

 

Combo-e Life är designad för att ge dig det bästa av allt. Utrymme och komfort för upp till sju personer. Praktiska och innovativa säkerhetsfunktioner. Dessutom utsläppsfri teknologi som är 100 % elektrisk. På en enda laddning kan du ta dig och din familj upp till 280 kilometer – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din familjetid.

 

1 Energiförbrukning Combo-e Life (kombinerad) 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd (kombinerad) 258–285 km (beroende på vald utrustning). *

 

 


280 km
Max räckvidd, beroende på last och tillval
30 min
Laddning upp till 80 %
säten
tillgängligt med båda längderna


Designad för ett modernt liv
Smidig, rymlig, mångsidig och perfekt designad.

Interiör

Räkna ut din uppskattade räckvidd

Räckvidden kan skilja något beroende på när bilen är producerad.
Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

Design
Karaktär & komfort
Det går inte att missa att Combo-e Life är en Opel. Interiören är smart designad för att maximera utrymmet och för att maximera bekvämligheten för dig och hela din familj.
Teknik
Elektrisk körning
Läs mer om Combo-e Life:s klassledande elektriska funktioner och alla deras fördelar.
E-mobilitet
Batteri, laddning & räckvidd
Dags att byta till el? Upptäck alla fördelar med att köra elektriskt från Opel – från hur du laddar till hur du bäst optimerar räckvidden.
Mångsidighet
Maximera dina valmöjligheter
Smart designad för att erbjuda all den bekvämlighet, rymlighet och flexibilitet som passar in i en aktiv livsstil.
Säkerhet och förarassistans
Teknik som skyddar
Combo-e Life är fullspäckad med innovativa funktioner, utformade för att göra din körning enklare och för att hålla dig och de runt omkring dig säkra.
Uppkoppling
Håll dig uppkopplad
Maximera din effektivitet och ha full koll på vägen med navigationssystem(i) Tillval   och OpelConnect. 
Opel+ Tillbehör
För alla dina behov
Ge uttryck för din personlighet med originaltillbehör för Opel+ för att få ut så mycket som möjligt av din Combo-e Life. Våra tillbehör är framtagna och testade för just din Opel.

Upptäck mer


Laddboxar

Få alla detaljer du behöver om laddboxar och laddning hemma bland våra e-mobilitetssidor.

Laddning & räckvidd

Vi har mer information om laddning och räckvidd på våra e-mobilitetssidor.

Tillbehör

Combo-e kommer med en laddkabel som standard. Upptäck fler tillbehör till din elektriska transportbil.

Funktionsbeskrivningar och illustrationer kan hänvisa till eller visa extrautrustning som inte ingår i standardutförandet. Informationen var korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi förbehåller oss rätten att förändra design och utrustning. Färgerna som visas är ungefärliga. Extrautrustning som visas på bilderna finns att köpa som tillval. Kontakta din Opelåterförsäljare för information om vilken utrustning som ingår.

 

* Värdena för bränsleförbrukning och CO2-utsläpp fastställs med hjälp av WLTP, det harmoniserade världsomfattande provningsförfarandet för lätta nyttofordon, och de relevanta värdena översätts tillbaka för att möjliggöra jämförbarhet i NEDC, i enlighet med förordningarna R (EG) nr 715/2007, R (EU) nr 2017/1153 och R (EU) nr 2017/1151.

 

Värdena tar inte hänsyn till specifik användning, körförhållanden, utrustning eller tillval och kan variera beroende på däckformat. Mer information om officiell bränsleförbrukning och CO2-utsläppsvärden finns i riktlinjen ”Riktlinje för bränsleförbrukning, CO2-utsläpp från nya personbilar” som finns tillgänglig kostnadsfritt hos din återförsäljare.