Hoppa till innehåll
Översikt

 

Nya Opel Movano Electric

Från 699.900 kr
Nya Opel Movano Electric
Från 699.900 kr

Maximal produktivitet, noll utsläpp: nu finns även Opels största transportbil i ett helelektriskt utförande. Nya Movano är det perfekta tyska verktyget för varje transportuppgift, inte minst tack vare de avancerade förarassistansfunktionerna, som är utvecklade för att maximera din effektivitet och för att minska dina driftskostnader.


380 km
Räckvidd(1), blandad WLTP
15 m3
Max lastvolym
längder  /  höjder
Skåp i olika versioner.
(1) Beroende på utrustning och tillval.

Smart, mångsidig, effektiv

Nya Movano Electric är ett utsläppsfritt verktyg för nästan alla företag, med sin rymliga förarhytt, kraftfulla helelektriska motor och pålitliga högkapacitetsbatteri på 110 kWh.

E-mobilitet
Batteri, laddning & räckvidd
Är det dags att byta till el? Upptäck alla fördelar med att köra elektriskt från Opel. Nya Movano Electric är effektiv, hållbar och framåtblickande – perfekt för ditt företag.
Mångsidighet
Redo för alla jobb
Anpassa din skåpbil efter alla dina professionella behov: nya Movano Electric finns i flera olika längder och stilar, med innovativa funktioner som gör varje arbetsdag enklare – med en utsläppsfri körning som är nästan helt ljudlös.
Last
En skåpbil som bär allt
Lastvikt, dimensioner och en lång rad praktiska lösningar gör Movano till en ledare inom lastfunktionalitet.
Uppkoppling
Vet vart du är på väg

Maximera effektiviteten under varje resa med nya Movano. Upplev den ekonomiskt fördelaktiga dieselmotorn, samt flera avancerade uppkopplingssystem och modern navigation1. Banbrytande infotainment och optimal reseplanering förbättrar alla dina arbetsdagar.

 

1 Standard eller tillval beroende på version.

Förarhytt
Arbeta var du än är
Du behöver inte längre balansera en laptop på knäna, med din ratt i vägen. Förvandla din Movano till ett riktigt kontor på hjul.
Säkerhet & förarassistans
Säkerheten först
Förbättra säkerheten för dig och ditt företag med hjälp av avancerade funktioner, som är utformade för att förebygga olyckor och för att underlätta din körning. Förutom olika förarassistanssystem erbjuder nya Opel Movano även Full LED-strålkastare.

Upptäck mer

Laddboxar

Få alla detaljer du behöver om laddboxar och laddning hemma bland våra e-mobilitetssidor.

Laddning & räckvidd

Vi har mer information om laddning och räckvidd på våra e-mobilitetssidor.

Tillbehör

Movano Electric kommer med en laddkabel som standard. Upptäck fler tillbehör till din elektriska transportbil.